The Straits canta la Peninsula

Publicul celui mai mare festival din Romania, Peninsula, va canta pe 23 august in fata Scenei Mari hiturile Dire Straits alaturi de headlinerul The Straits!  Dupa concertul de mare success sustinut in Royal Albert Hall, fostii membri Dire Straits, Alan Clark si Chris White, au decis sa dea startul unui turneu, alaturi de colegii lor muzicieni de mare rang. Au urmat concerte in Marea Britanie, precum si alte tari din Europa, dar si in Abu Dhabi, iar hiturile Dire Straits au avut un success urias peste tot fiind primite cu mare entuziasm. Sunetul unic al clasicului Dire Straits  – asa i-au descris cei de la Daily Express.

Peninsula 2012 se apropie cu pasi vertiginosi – trupele se pregatesc de concerte, iar DJ-i de petreceri pana in zori. Vineri va mixa la Freedom Music Arena Subotage (HU), iar sambata, tot din Ungaria – Beatman &Ludmilla si Karanny, pentru ca party-ul de duminica sa il incheie Barany Attila (HU).

Pe Ciuc Music Live Stage vor urca sambata artistii de marca ai underground-ului romanesc, reprezentanti de seama ai hip-hop-ului: Facem Records, urmati de Besh o Drom (HU). Duminica, scena ii primeste pe Shukar Collective, trupa ce a cucerit deja public pe intreg mapamondul cu combinatia ei de ritmuri tiganesti autentice si muzica electronica. Tot duminica, inainte de finlandezii de la Children of Bodom pe scena mare vor canta cei de la Subscribe

Search

mai, 2024