InOras.ro te trimite la Peninsula, The Mission Dance Weekend si Subsonic

Suntem siguri ca iti place sa petreci pana in zorii zilei, asa ca avem pentru tine trei propuneri de festivaluri. Si nu te lasam sa pleci oricum, ci cu invitatiile in buzunar!

Primul dintre evenimente este The Mission Dance Weekend, in perioada 3-4 august si are ca loc de desfasurare Plaja Hanul Piratilor din statiunea Navodari. Ce se intampla acolo? Doua zile si doua nopti de muzica de club variata, pornind de la artisti internationali precum Armin Van Buuren, Sven Vath, Parov Stelar (live) sau Chicane (live) si terminand cu nume autohtone precum Suie Paparude sau Gojira. Ce mai astepti? Intra pe pagina concursului si castiga una din cele 4 invitatii „single”! Mai ai timp pana pe 31 iulie.

Subsonic se caracterizeaza drept „cel mai complex festival de cultura bass din Romania” si are loc intre 3 si 5 iulie in Parcul Paulesti din Ploiesti. Shapeshifter, Buss Chemists sau Iration Steppas sunt doar cateva din numele ce reprezinta festivalul. Daca vrei sa castigi unul din cele 4 abonamente, trebuie sa te grabesti. Intra pe pagina concursului si inscrie-te in competitie pana pe 27 iulie.

Festivalul Peninsula nu mai are nevoie de nicio prezentare, avand deja cativa ani in spate ca traditie. Anul acesta ii vom vedea, printre altii, intre 23 si 26 august la Targu-Mures, pe Emalkay, ATB, Netsky, N.O.H.A., Children Of Bodom si New Model Army. Pana pe 17 august ai timp sa ne iei unul din cele doua abonamente la festival, intrand pe pagina de concurs.

La care din cele trei evenimente mergi cu noi?

Search

martie, 2024