Stefan Florescu va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Football Freestyle

Cei mai buni fotbalisti de freestyle din Romania s-au infruntat in Centrul Vechi din Bucuresti pentru un loc in finala Campionatului Mondial – Red Bull Street Style, care se va desfasura in luna septembrie in Italia. Stefan Florescu a castigat calificarile locale intr-o lupta stransa in fata lui Alexandru Stan si va reperezenta pentru prima oara tara noastra la finala mondiala.

Cei opt jucatori ramasi in finala au fost: Stefan Florescu (20 ani, Botosani), Alin Dinu (25 ani, Bucuresti), Fabian Barna (25 ani, Piatra Neamt), Marius Clavac (17 ani, Zatreni), Mihai Ene (20 ani, Nicolae Balcescu), Lucian Georgescu (26 ani, Bucuresti), Alexandru Stan (25 ani, Bucuresti) si Bogdan Machedon (25 ani, Bucuresti).

Fostul jucator de fotbal, Nana Falemi, cunoscuta cantareata, Corina si atletul Red Bull, Robert Kovacs, au fost membrii juriului care au jurizat dupa trei criterii bine definite – varietate, stil si control. Atmosfera a fost intretinuta de actorul Pavel Bartos.

Finala mica s-a desfasurat intre Lucian Georgescu si Bogdan Machedon, castigatorul locului 3 fiind Bogdan Machedon.

Finala a avut loc intre Stefan Florescu si Alexandru Stan. Dupa un unu-la-unu foarte echilibrat, in care fiecare jucator a dat dovada de multa creativitate, inovatie si tehnica in ceea ce priveste executarea trick-urilor, castigator a fost declarant Stefan Florescu. Acesta isi va arata talentul in finala mondiala Red Bull Street Style din Italia (20-22 Septembrie), cea mai importanta competitie de gen din lume. La finala mondiala, Stefan va intalni alti 49 de concurenti din intreaga lume. Fiecare va incerca sa impresioneze juriul de specialitate prin cele mai spectaculoase trick-uri.

Search

mai, 2024