Changing Skins a terminat inregistrarile pentru albumul de debut

Membrii trupei Changing Skins au terminat inregistrarile pentru primul album, material ce este programat sa apara in luna octombrie. In momentul de fata piesele sunt masterizate intr-un studio din Grecia.

Albumul se va numi „Changing Skins„, va contine 10 piese si va fi produs pe CD, intr-un format multimedia. De pe acesta nu vor lipsi piesele care au ajuns deja cunoscute publicului: „Lady Hoax”, „Ain’t Worth It”, „Baby”, „Perfect Foes”, „Hot Core” sau „Deeper and Depper”.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din Horatiu – voce, Stefan – chitara, programming Raluca – tobe si Adi – bass.

Formatia Changing Skins spune „Prezent!” la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa: B’estfest, eveniment ce se va desfasura in perioada 6-8 iulie 2012, in localitatea Tunari de langa Bucuresti, formatia fiind programata sa sustina un recital duminica, 8 iulie 2012, pe scena Romanian Future Heroes.

Search

mai, 2024