Cheloo face parte din juriul X Factor

A doua editie a show-ului tv de muzica X Factor (Antena 1) in varianta romaneasca va suferi schimbari importante, datorita audientei slabe inregistrate in primul sezon, comparativ cu emisiunea concurenta Vocea Romaniei (Pro TV).

Cea mai mare schimbare este, evident, noua componenta a juriului. Desi nimic nu este confirmat oficial, anumite surse au dezvaluit deja cei trei noi jurati. Acestia sunt Dan Bittman (Holograf), Delia Matache si… Cheloo (Parazitii).

Da, Cheloo se pare ca va face parte din juriul X Factor. Antena 1 l-a ofertat si pe Stefan Banica Jr. insa nu au ajuns la nicio intelegere, dar dupa numeroase partide de negocieri, membrul trupei Parazitii a acceptat oferta postului tv.

Actorul Mihai Bendeac, ce a realizat emisiunea „In puii mei” (Antena 1), comenteaza pe blog-ul sau personal decizia luata de postul de televiziune unde a activat spunand ca „Antena 1 respira, traieste! […] Ideea in sine de a-l coopta pe Cheloo in juriul X Factor, reprezinta cel mai promitator moment al acestei televiziuni de ceva ani incoace […] Cei pentru care Cheloo reprezinta un punct de interes, sunt genul de romani care inca mai gandesc.”

Asemenea lui Bendeac si noi speram sa se confirme aceasta colaborare si sa il vedem pe Cheloo jurizand X Factor. Suntem curiosi ce credeti si voi!

Update: Great news! Antena 1 a confirmat juriul emisiunii X Factor: Dan Bittman, Delia si Cheloo. Show-ul va fi in continuare prezentat de Razvan si Dani. O, Doamne! Ce o sa fie…

Search

mai, 2024