49 de ani de Johnny Depp

Nascut pe 9 iunie 1963, actorul, producatorul si muzicianul american Johnny Depp, castigator al Globului de Aur pentru “cel mai bun actor”, a debutat in 1980 in serialul “21 Jump Street”, fiind un idol al adolescentilor.

Titlul de “actor de seriale” nu l-a multumit asa ca si-a indreptat atentia spre filmele artistice. A jucat rolul principal in “Edward Scissorhands” (1990) iar mai tarziu a cunoscut succesul cu filme de top precum “Sleepy Hollow”, “Charlie and the Chocolate Factory”, “Rango” sau seria “Piratii din Caraibe”.

A colaborat cu prietenul sau, Tim Burton, pentru nu mai putin de 8 filme, cel mai recent fiind “Dark Shadows”, lansat in acest an.

A jucat roluri memorabile ca cel al lui Ed Wood in filmul cu acelasi nume, Hunter S. Thompson in “Fear and Loathing in Las Vegas”, George Jung in “Blow” sau John Dillinger in “Public Enemies”. A fost declarat de doua ori de catre publicatia People drept “cel mai sexy barbat in viata” (in 2003 si 2009) si statutul de cel mai bine platit actor (75 milioane de dolari).

La multi ani, Johnny! Pe voi va invitam sa ascultati piesa “My Valentine” al lui Paul McCartney, il al carei videoclip se prezinta sarbatoritul nostru alaturi de actrita Natalie Portman.

Search

mai, 2024