Afla unde vezi meciurile de la EURO 2012 in Iasi – Galerie Foto din localuri

UEFA Euro 2012 este a 14-a editie a campionatului european pentru echipele nationale de fotbal. Aceasta va fi gazduita de Polonia si Ucraina, fiind pentru prima data cand una din aceste tari isi ia un astfel de angajament.

Turneul final este compus din 16 echipe (4 grupe a cate 4 nationale fiecare), fiind ultimul Euro cu o astfel de organizare, din 2016 fiind 24 de finaliste. 51 de nationale s-au batut sa intre in ultimele grupe ale competitiei, printre care si Romania. Din pacate, echipa noastra nationala nu s-a calificat mai departe, fiind a treia in grupa de calificare dupa Franta si Bosnia si Hertegovina.

Cele 16 tari finaliste la Euro sunt: Polonia, Grecia, Rusia, Cehia (Grupa A), Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia (Grupa B), Spania, Italia, Irlanda, Croatia (Grupa C), Ucraina, Suedia, Anglia si Franta (Grupa D).

Programul meciurilor din grupe este urmatorul:

8 iunie: Polonia – Grecia si Rusia – Cehia
9 iunie: Olanda – Danemarca si Germania – Portugalia
10 iunie: Spania – Italia si Irlanda – Croatia
11 iunie: Franta – Anglia si Ucraina – Suedia

12 iunie:  Grecia – Cehia si Polonia – Rusia
13 iunie: Danemarca – Portugalia si Olanda – Germania
14 iunie: Italia – Croatia si Spania – Irlanda
15 iunie: Ucraina – Franta si Suedia – Anglia

16 iunie: Cehia – Polonia si Grecia – Rusia
17 iunie: Portugalia – Olanda si Danemarca – Germania
18 iunie: Croatia – Spania si Italia – Irlanda
19 iunie: Anglia – Ucraina si Suedia Franta

Din fiecare grupa se vor califica 2 echipe (8 in total) ce vor juca sferturi de finala pe 21, 22, 23 si 24 iunie, urmand ca semi-finalele sa fie pe 27 si 28 iunie iar marea finala Euro 2012 de la Kiev sa o vedem pe 1 iulie.

Daca nu ai apucat sa pleci in Polonia sau Ucraina la Euro 2012, afla de la noi localurile din Iasi unde poti vedea meciurile intr-o atmosfera specifica.

1. London Pub – situat in centrul orasului, la parterul Hotelului Astoria. Este dotat cu 7 televizoare de mari dimensiuni, 1 proiector HD si are o capacitate de 100 de locuri. Vedeti poze in galeria de mai jos!

2. Master Club – situat in zona Tudor Vladimirescu, dispune de 300 de locuri in interior si 300 in exterior, 3 proiectoare in interior si 1 proiector in exterior. Vedeti poze in galeria de mai jos!

3. Magic Sports Pub – situat in zona Tudor Vladimirescu, dispune de 18 televizoare din care 8 de mari dimensiuni in interior si un proiector pe terasa. Are o capacitate de 250 de locuri.
Vedeti poze in galeria de mai jos!

4. Atelierul de Bere – situat in centrul orasului, pe strada Anastasie Panu, vis a vis de Tribunal, dispune de 2 televizoare de mari dimensiuni si un proiector.

5. BackDoor – situat pe strada Elena Doamna, in apropiere de Universitatea Petre Andrei, dispune de 3 televizoare de mari dimensiuni si 1 proiector. Are o capacitate de 80 de locuri in interior si 50 pe terasa.

6. Restaurant La Mario – situat pe strada Fagului, in apropierea cartierului Copou BelleVue, in spatele Penitenciarului, dispune de televizoare de mari dimensiuni si proiector toate montate pe terasa acoperita dar si pe cea in forma de amfiteatru. Are o capacitate de peste 100 de locuri. Vedeti poze in galeria de mai jos!

7. Corner Sports Bar – situat in zona Podu Ros pe bdul Tutora, dispune de peste 15 televizoare de mari dimensiuni si o capacitate de peste 100 de locuri.

Continuam lista si galeria in zilele urmatoare! Voi pe unde vedeti meciurile? 🙂 Favorite?

Search

mai, 2024