Dacia Lodgy acum in showroom-uri

Cati dintre voi abia asteapta sa vada noua Dacia Lodgy? Ei bine, daca sunteti entuziasmati va anuntam ca intre 7 si 10 iunie, vizitatorii showroom-urilor Dacia vor putea admira si testa noua editie.

Sa va mai spunem ca puteti castiga una din cele 3 modele de Dacia Lodgy? Concursul „Gaseste placuta castigatoare” propune celor interesati sa participe prin unul din cele 300.000 de pliante distribuite in presa nationala si in showroom-uri. Verificati placuta dumneavoastra de inmatriculare in zona special amenajata din cadrul fiecarui showroom si puteti fi unul din cei trei norocosi. De asemenea, se mai pun la bataie 100 de weekend-uri la volanul masinii.

Lodgy este disponibil la noi in tara incepand de la precut de 9.500 de Euro (TVA inclus). Gama propune trei nivele de echipare (Acces, Ambiance si Laureate) si patru motorizari (doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor TVe de 1,2 litri si 115 CP si doua motoare diesel de 90CP si 110 CP).

In Iasi, puteti admira noua Dacia Lodgy la Caremil Impex, concesionar Dacia (Valea Lupului nr. 10) iar mai multe detalii despre autovehicul si concurs gasiti pe www.dacia.ro. Mai jos va prezentam cateva imagini cu Lodgy. Ce spuneti? Dam o tura?

Search

mai, 2024