72 de ani de Tom Jones

Da, 72 de ani implineste astazi Tom Jones. Nu va vine sa credeti? Nici noua. Sir Thomas John Woodward este cantaretul galez pe care il stim toti dupa hit-uri ca „It’s Not Unusual„, „What’s New Pussycat„, „Delilah„, „Green, Green Grass Of Home„, „She’s a Lady” sau „Sex Bomb„.

Inca din anii ’60 Tom Jones canta pop, rock, R&B, country, soul, dance si gospel, iar de-a lungul carierei sale a vandut peste 100 de milioane de albume. In 2006 a fost distins de catre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de cavaler de onoare.

Sir Tom Jones este casatorit din 1957 cu Melinda, in ciuda infidelitatilor sale. La citirea unei stiri cu privire la o aventura a sotului ei, Melinda l-a „pocnit si lovit” pe acesta, insa Tom nu a ripostat, ci si-a recunoscut barbateste greseala. 🙂 El are un baiat impreuna cu sotia sa, un alt baiat impreuna cu modelul Katherine Berkery si doi nepoti.

El este inca activ in muzica, in acest an lansand albumul „Spirit in the Room” si facand parte din juriul emisiunii The Voice (varianta britanica), ajutand-o pe Leanne Mitchell sa castige competitia.

La multi ani, Sir! Iar voi ascultati alaturi de noi una din cele mai bune piese pe care Tom Jones si-a folosit vocea: „Stoned In Love” (feat. Chicane).

Search

septembrie, 2024