Iasul a stabilit un nou record mondial – 12740 de lampioane lansate – vezi foto!

Ieri a fost intradevar o zi magica pentru Iasi. Dupa ce dimineata echipa locala de fotbal a revenit pe prima scena a sportului rege in Romania, seara de la ora 21.00 Iasul a mai inregistrat o victorie foarte importanta. S-a stabilit un nou record mondial de lampioane de hartie lansate simultan. Recordul anterior apartinea Indiei iar iesenii au depasit acest record cu peste 1000 de lampioane, aseara lansadu-se aproximativ 12740 de lampioane.

Iesenii au fost nerabdatori si le-au aprins si lansat mai devreme decat era prevazut in program si poate din cauza aceasta nu s-a inregistrat oficial un numar si mai mare dar pana la urma ceea ce conteaza e ca Iasul a intrat in Cartea Recordurilor! Noi ne-am urcat pe cladirea Prefecturii din Iasi si am fotografiat intregul eveniment. A fost impresionant, trebuie sa recunoastem ca n-am mai vazut atat de multi ieseni intr-un singur loc de foarte multa vreme.

Dupa lansare a avut loc un concert sustinut mai intai de Andreea Banica si mai apoi de Stefan Banica. Iesenii au dansat, au cantat si s-au simtit bine pana tarziu in noapte. Probabil si pentru ca n-au mai avut parte de un asemenea evenimente cam de multa vreme. Noi vrem sa-i felicitam pe toti cei aflati aseara in piata din fata Palatului Culturii si sa-i rasplatim cu o galerie foto inedita! Vizionare placuta!

Search

aprilie, 2024