36 de ani de Colin Farrell

Actorul irlandez Colin Farrell, cunoscut pentru rolul sau in filme celebre ca “Miami Vice”, “Minority Report”, “Phone Booth”, “Alexander” sau “S.W.A.T.”, face astazi 36 de ani. Primul sau film a fost “The War Zone”, in regia lui Tim Roth, productie aparuta in anul 1998.

Farrell nu a avut o viata lipsita de probleme. In 2003, actorul a devenit tata alaturi de modelul Kim Bordenave, drumurile celor doi separandu-se in 2007. In 2009, Colin a devenit tata pentru a doua oara, avand o relatie cu actrita poloneza Alicja Bachleda.

In 2005 a decis de buna voie sa se interneze intr-un centru de dezintoxicare datorita problemelor sale cu drogurile. In 2006, viata lui Farrell s-a complicat o data cu aparitia unui filmulet intim intre el si fosta sa prietena, vedeta Playboy Nicole Narain.

Cu toate acestea, Colin Farrell este un actor extraordinar si reuseste sa cucereasca intotdeauna publicul. Cel mai nou film al sau se numeste “Total Recall” (un remake al filmului cu acelasi nume din 1990, ce il avea in rolul principal pe Arnold Schwarzenegger) si va avea lansarea in luna august a acestui an.

La multi ani, Colin Farrell! Pentru voi avem trailer-ul filmului de care tocmai va spuneam. Vizionare placuta!

Search

mai, 2024