Un nou videoclip will.i.am (Black Eyed Peas): “This Is Love”

Astazi avem un nou videoclip pentru voi venit din partea membrului The Black Eyed Peas, will.i.am. “This Is Love” este al treilea single (dupa “T.H.E.” si “Great Times”) de pe albumul ce urmeaza sa apara in acest an, numit “#willpower”. Acesta va fi al patrulea album solo din cariera aristului, dupa “Lost Change” (2001), “Must B 21” (2003) si “Songs About Girls” (2007).

will.i.am este si un producator muzical de succes, semnand instrumentale pentru artisti precum Michael Jackson, Britney Spears, Cheryl Cole, Kelis, Rihanna, U2, Justin Timberlike si, binenteles, The Black Eyed Peas, trupa din care face parte alaturi de Fergie, apl.de.ap si Taboo.

Rapperul si-a folosit vocea pentru filme ca “Madagascar: Escape 2 Africa” si “Rio”, dar a si jucat rolul personajului de benzi desenate Kestrel in “X-Men Origins: Wolverine”.

Acum ca stim atat de multe despre Will, hai sa ne dam cu parerea despre noul sau clip, “This Is Love”, o piesa produsa de Steve Angello (Swedish House Mafia) si, totodata, un featuring cu Eva Simons. Vizionare placuta!

Search

septembrie, 2024