Lucruri cool de avut in casa (I)

Astazi incepem o serie noua de articole, numita „Lucruri cool de avut in casa„. Speram ca recomandarile noastre sa va inspire in amenajarea locuintei dumneavoastra. Poate suntem niste buni designeri de interior. šŸ™‚ Fara prea multa vorbarie, incepem cu…

The Mixtape Table:

 

Facuta din lemn de artar si nuc, acoperita cu plexiglass, aceasta masa suntem siguri ca ar da bine in sufrageria oricarui pasionat de muzica. De asemenea in noi trezeste nostalgia casetelor cu 3 Sud Est si Genius pe care le cumparam de la tarabe acum 13-14 ani si le derulam cu pixul. Cool or uncool?

Shoes Books and a Bike:

Biciclistii vor aprecia cu siguranta aceasta piesa de mobilier. Pana la urma, ce loc mai bun de expus bicicleta exista decat… propria vitrina? Iar cei de la Postfossil au mai gasit o intrebuintare acestui mobilier in afara de suportul de bicicleta, astfel incat ne putem depozita cartile sau papucii in el. Cool or uncool?

Fruit Boom:

 

Cum e sa ai in bucatarie propriul copacel cu fructe? Cool! Cu un design marca Laurens van Wieringen, acest suport vine perfect pe masa noastra de bucatarie. Si cel mai tare e ca nu trebuie sa astepti prea mult pana se coc fructele. Cool or uncool?

Care dintre cele trei piese de mobilier le-ati achiziona? Aveti cuvantul…

Search

mai, 2024