Inna a lansat piesa „Alright”

Nicio zi fara Inna, asa s-ar parea ca doeste sa gandim cantareata care lanseaza melodie dupa melodie, videoclip dupa videoclip. Nu stim ce mananca sau ce bea romanca, insa un lucru e cert: nu ne lasa sa o uitam nicio clipa! Aceasta a lansat o noua piesa, pe numele ei „Alright” pe care va invitam sa o ascultati in galeria de sub articol.
Melodia, asa cum deja era de asteptat, este produsa de baietii de la Play&Win, alaturi de care Inna a avut cu siguranta numai de castigat in toti anii de colaborare. Acestia au reusit sa ii scrie hit dupa hit si sa o poarte pe romanca pe cele mai inalte culmi ale succesului.
Ascultati melodia si poate ne spuneti si noua cum vi se pare.
Despre Inna
Inna (n. Elena Alexandra Apostoleanu pe 16 octombrie  1986 Mangalia, România) esteo cântăreață de muzică dance și house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, 

Turcia și Grecia.

În aprilie 2009, șlagărul Innei, „Hot”, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremonieiPremiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker” și a susținut concerte în mai multe țări europene și înMexic.

Surse: http://www.urban.rohttp://ro.wikipedia.org,  http://www.youtube.com/

 

Search

martie, 2024