decembrie, 2019

08dec12:00 am11:59 pmZbor deasupra unui cuib de cuci | regia Marius Oltean

Mai mult

Detalii eveniment

Duminică, 8 decembrie 2019, ora 19:00, vă invităm la „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, regia Marius Oltean, spectacol oferit de Teatrul de Artă din Deva, la Cinema Victoria!

„Am ales acest text ,adaptat de către regizorul Marius Oltean, pentru forța mesajului și complexitatea rolurilor ce s-au dovedit o adevarată încercare pentru tinerii noștri actori și chiar pentru cei cu experiență. Este o piesă care te pune pe gânduri, o montare care îmbină umorul cu situațiile tragice; în concluzie- un titlu de succes ce trebuie să existe în repertoriul oricărui teatru care se respectă.”
(Mihai Panaitescu, manager TAD)

Un erou încearcă să reintroducă respectul de sine și simțul individualității într-un grup de bolnavi mintali, dezmoșteniți înfrânți și lipsiți de personalitate. Piesa redă un conflict simbolic între bine și rău, dorință și abstinență, individ și autoritate; un coșmar kafkian al omului normal închis printre nebuni….

Distribuția
Laurențiu Lungu
Cristina Lazăr
Aurelian Răducu Gheorghe
Eugen Pădureanu
Mihai Feier
Silviu Dobre
Theodor Crețu
Mihai Panaitescu/Bes Edgar
Laura Tulac
Andreea Pascu
Roxana Olșanschi/Viorica Bulgac
Eugen Moraru
Delie Leontin

Bilete: https://www.ateneuiasi.ro/class/zbor-deasupra-unui-cuib-de-cuci/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.Vezi mai puţin

Ora

(Duminica) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X