iunie, 2019

05iun12:00 am11:59 pmWorkshop - Modelararea afacerii cu George Agafitei

Mai mult

Detalii eveniment

Ce poti face in doua ore pentru tine si afacerea ta cu cineva care „se joaca” cu modelarea afacerilor?
Propunerea lui George Agafitei pentru 5 iunie este de a-ti testa afacerea aflata in faza de conceptie, la inceput sau destul de avansata.
CUM? Punand 3 intrebari fundamentale. Ai un CE – produs sau serviciu. Este dezirabil? – Are cine sa il cumpere? Este fezabil? – Poti sa-l realizezi? Este viabil? – Il poti vinde mai mult decat te costa sa-l realizezi si sa-l promovezi?
Aceasta este propunerea lui George. Tu despre ce ai vrea sa fie vorba? Trimite intrebarile tale pe email george@agafitei-and-partners.com ca sa-si gaseasca raspunsul in interactiunea din 5 iunie, ora 18:00, cu George Agafitei, Strategy Designer & Innovation Catalyst.
George Agafiței are o experiență de peste 24 de ani în susținerea dezvoltării potențialului oamenilor, inițial ca angajat în companii mari din banking, media și consultanță, iar din 2006 este pe cont propriu, ca freelancer.
In ultimii ani lucreaza foarte mult cu firme antreprenoriale romanesti pentru ca are incredere ca aceste organizatii vor aduce suflul necesar si vor deveni diferentiatorul util al economiei. In plus, George crede ca sanatatea unei economii este data de calitatea antreprenorilor si a afacerilor dezvoltate de ei.

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X