decembrie, 2019

07dec12:00 am11:59 pmWorkshop foarte practic: Stabilirea obiectivelor pentru 2020

Mai mult

Detalii eveniment

O SINGURA DATA PE AN!
Te invit să îți dăruiești 8 ore de weekend pentru organizarea următoarelor 12 luni din viața ta. 8 ore de lucru consistent, pentru clarificarea si stabilirea obiectivelor tale, după o metodologie originală si foarte practică, creată și testată de mine personal, trainerul acestui curs si de participantii editiilor trecute.
Dacă încă nu ți-ai organizat agenda cu obiectivele tale cele mai importante din 2020, acum e momentul! Înainte ca Sarbatorile lunii decembrie sa iti acapareze toata energia, inainte ca anul 2019 sa se termine, folosește o zi de sâmbătă ca să obții CLARITATE MAXIMĂ în privința dorințelor si obiectivelor tale pentru anul viitor.
Daca DEJA ai lista de obiective redactata, felicitări! Vino să o RAFINEZI și să o COMPLETEZI. Vei fi surprins de metoda propusă!
Cu ce pleci de la workshop?
1. Lista de obiective clare în șapte arii importante ale vieții.
2. Imaginea complexă și echilibrată a dorințelor tale transformate în obiective.
3. Pașii pe care îi ai de făcut că să îndeplinești fiecare obiectiv în parte.
4. O metodologie practică de stabilire a obiectivelor pe care o poți folosi în fiecare an, de acum înainte, toată viata ta.
5. Colegi de „calatorie”: o echipă care te poate însoți pe drumul tău, in implementarea obiectivelor tale: fiecare participant va fi o sursă de inspirație pentru tine.
Când?
7 decembrie 2019, ora 10.00
Terminăm la ora 18.00.
Unde?
Iasi, Bursa Moldovei (Tg. Cucului, lânga Biserica Bărboi)
Trainer: Dr. IRINA Vasilescu
Irina este trainer certificat, autor și coach. De 23 de ani lucrează în domeniul educației și este ceea ce o motiveaza sunt rezultatele pe care le obtin cursanții ei.
Detalii despre Irina: www.irinavasilescu.ro
Investiția ta:
430 RON pentru 8 ore dedicate pregatirii celui mai bun an din viața ta de până acum.
EARLY BIRD: 320 RON – pana pe 15 noiembrie 2019
Sunt incluse:
– manualul de training care cuprinde metodologia de stabilire a obiectivelor
– 2 pauze de cafea/ceai
– monitorizare lunara, timp de 6 luni, pentru urmarirea indeplinirii obiectivelor
– 1 sesiune de coaching de 60 minute cu Irina Vasilescu
– si… cateva surprize.
Condiții de plată: transfer bancar
Condiții de înscriere: rezervarea locului se face doar prin achitarea integrala a taxei.
Impresii de la participantii care au parcurs acest workshop:
„Draga Irina,
Iti multumesc pentru aceasta zi minunata!
Am avut atat de multe constientizari despre mine si am primit atat de multa claritate referitoare la CE IMI DORESC DE FAPT?… cum nu cred ca as fi obtinut daca as fi petrecut o luna intreaga intr-o sesiune EU – EU, cu toate ca sunt coach!
Tocmai de aceea orice coach isi are coach-ul său! 🙂
Am primit esentializare, prioritizare, claritate, directie de actiune, conectare, care este primul pas etc.
Ai reusit sa scoti din rational cu atata maiestrie, dibacie, fara sa ne dam seama, atatia oameni destepti, poate prea ancorati in rational, si ne-ai condus catre chemarea sufletului nostru! Fabulos!” (Adina Achirei, terapeut Bowen, coach)

„Acest workshop mi-a fost foarte util. Aveam obiectivele setate mental si in agenda, acum am reusit sa lucrez si la detalii si vizualizare. Aduce claritate si viziune in stabilirea obiectivelor.” (Iosif Gabor, antreprenor)

„Sunt impresionata de metoda folosita, de coordonarea rational-emotional, de noutatile pe care le-am aflat despre mine. Multumesc!” (Adriana Lesvochi, trainer)

„Recomand acest workshop pentru organizarea, clarificarea si structurarea obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung.” (Roxana Baban, avocat)

„Este un training transformational” (Crina Ilas, asistent medical)

„Este un workshop cu adevarat foarte practic si te ghideaza, pas cu pas, acolo unde te <lumineaza> inima” (Simona Marinica, Iasi)

„Recomand acest workshop pentru ca cea mai rapida cale de a avea o viata buna este de a te imbunatati pe tine insuti” (Tudor Rosu, elev)

„Este un moment de introspectie. Tehnici valoroase. Constientizari. Obiective concrete. Context de invatare si autodisciplina” (Dorina Livadaru. HR Manager)

„Acest workshop te face constient de puterea din tine, te descoperi, iti dai seama de potentialul tau.” (Claudia Vicol, Manager clinici stomatologice)

„Acest training te ajuta sa te regasesti si sa iti pui ordine in idei” (Mihaela Sinescu, Iasi)

„Un workshop care te ajuta sa te descoperi pe tine insuti” (Rosu Stefan, violonist, Bucuresti)

„Am participat la acest workshop la inceputul anului 2018. Sunt multe lucruri care mi-au plăcut si care m-au ajutat, cum ar fi crearea/actualizarea dream-chart-ului, privirea retrospectiva asupra anului anterior 2017, aranjarea obiectivelor pe arii de viață, introducerea unei arii noi, pe care nu o aveam in vizor, mail-urile de monitorizare și destule altele. Însă cred că cel mai mult mi-a plăcut energia Irinei, care te ajută să te relaxezi intr-un mod activ și să intri în starea potrivită pentru a putea „visa” îndrazneț înainte, atat in sala, cat si mai ales dupa!
Insă cel mai important este că Irina a reușit, in cadrul acelui workshop, să scoată la iveală anumite lucruri pe care vreau intr-adevar să le fac și care probabil nu ar fi iesit inca multa vreme la iveala daca stateam sa le pun singur pe hartie, asa cum am mai facut in trecut. Iar acesta este in cea mai mare parte meritul Irinei, precum si al celorlalti participanti cu care am interactionat acolo!” (Razvan Georgescu, Product Manager, Brasov)

Andy Szekely, despre Irina Vasilescu:
„Cea mai mare bucurie a mea este sa recomand profesionisti pe care i-am vazut crescand o perioada mai lunga de timp.
Irina este exact asta: un profesionist care a crescut frumos, autentic si profund in cei 6-7 ani de cand lucram impreuna.
O astfel de crestere este esentiala pentru un coach de succes.
In profesiile de self-help de astazi exista multe exemple de oameni care cresc prea accelerat, ard etape si pun accent mai mult pe marketing decat pe competente.
Irina a preferat sa isi slefuiasca mai intai competenta si caracterul, apoi cu acestea a devenit un coach si un lider cu rezultate care vorbesc de la sine !
O mare bucurie pentru mine sa spun: Lucreaza cu Irina Vasilescu! E un om frumos si competent care te va insoti pe calea catre scopurile tale inalte. Iar daca nu le-ai descoperit inca, te va ajuta sa faci asta mai repede decat crezi, pentru ca are atitudinea si competenta sa faca asta. Am vazut asta, nu doar am auzit despre asta, iar cand esti martor poti oferi marturii legitime.”
Andy Szekely
Best selling author, Professional speaker, Leadership coach
Owner Bootcamp University
VREAU SA PARTICIP LA WORKSHOPUL FOARTE PRACTIC DE STABILIRE A OBIECTIVELOR PENTRU 2020!

INSCRIE-TE AICI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU9Zq8f7PZ2144eao52bjQ0H7PtMPqMiCvfMDCbUZEZ6iTWw/viewform
Pentru detalii, ma poti suna la: 0748282840

Taxa o poti achita aici:
Beneficiar: Eurolenguas Grup SRL
IBAN: RO67INGB0000999904362862
Banca: INGB CENTRALA

Factura o primesti imediat ce imi trimiti datele de facturare pe mail.

Data limita de achitare a taxei: 1 decembrie 2019.

Te astept cu drag, să lucrăm eficient la obiectivele tale de anul viitor si la cele pe termen lung!

Inscrie-te AICI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU9Zq8f7PZ2144eao52bjQ0H7PtMPqMiCvfMDCbUZEZ6iTWw/viewform

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X