mai, 2019

16mai12:00 am11:59 pmVreau sa fiu Antreprenor @Iași

Mai mult

Detalii eveniment

Pentru a participa te rugăm să completezi acest formular:
https://forms.gle/buek5RjTMpMpKJ696
Știm că probabil primești adesea întrebarea ”Bine, bine, și ce vei lucra? Ce meserie vei avea?”. Profesori, părinți, verișori, mătuși, prieteni curioși își fac griji pentru viitorul tău și vor să descoperi cât mai devreme ce vrei să faci. Ideal este să alegi o meserie sigură, nu-i așa?
Noi îți propunem să afli ce înseamnă să fii antreprenor. Exact! Din auzite poate știi deja că a fi antreprenor implică multă curiozitate, și mai mult curaj, poate chiar și ceva adrenalină. Sună cam a opusul a ceea ce și-ar dori mătușa ta pentru tine, nu?
Acesta este un eveniment dedicat elevilor și studenților care se gândesc că, la un moment dat în viață, ar vrea să devină antreprenori. Aaa, stați! Nu am explicat ce este un antreprenor? Mai bine haideți să ne vedem pe 16 mai, la FabLab, între 14.30 și 16.30. Vom discuta despre ce înseamnă viața de antreprenor, ce meseria mai este și aceasta, cum arată viața unui om de afaceri și cum poți să ajungi și tu acolo.
Atenție! Acesta este un eveniment care se administrează cu o doză de umor și curaj, nerecomandat părinților și mătușilor care își doresc pentru voi, tinerii, un loc de muncă de la care să ieșiți la pensie peste 45 de ani!
Speakerii invitați sunt antreprenori și vin pregătiți să îți răspundă la curiozități și să îți lanseze o provocare. Fie că ești elev, fie că ești student, te așteptăm cu drag!
Catrinel Zaharia, de profesie economist, a absolvit un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland Ohio affiliated with IMC Graduate School of Business, Budapest, cu specializare în management strategic.
Experiența care și-a pus amprenta puternic în formarea sa profesională este data de cei 8 ani în care a fost director de sucursală bancară, în cadrul Unicredit Țiriac Bank și Banca Intesa Sanpaolo.
După o experiență de angajat de peste 17 ani în medii dificile, dar cu provocari interesante la fiecare pas, a ales calea antreprenoriatului, într-un domeniu ales cu grija și foarte drag sufletului său. Detine, împreună cu soțul său, Dan Zaharia, firma Extind Management, specializată în consultanță de management, oferirea de soluții personalizate în managementul financiar și în organizarea de cursuri de formare profesionala și dezvoltare personală.
Catrinel este și mamă, fiica sa fiind în clasa a noua, așa că înțelege foarte bine etapa în care vă aflați voi acum – cea de găsire a răspunsului la întrebarea ”Ce vreau să fac pe viitor?”.
După ce a lucrat 15 ani în corporaţii, intâi la supermarketul Gima, apoi ca director de vânzări la Rompetrol, Dan Drăghici a decis să se lanseze în afaceri şi a deschis un laborator dentar în 2007 la Iaşi. Acum deţine clinici dentare în Iaşi şi Bucureşti, iar laboratorul funcţionează ca o mini uzină, cu 100 de angajaţi. Al treilea business, Safra Dental, este specializat pe importul şi distribuţia de implanturi dentare elveţiene şi soluţii pentru laboratoarele de tehnică dentară.
Dumitru Fodor este General Manager Vetro Solutions, companie din domeniul distribuției de medicamente veterinare, produse destinate proprietarilor de ferme, de animale de companie, servicii și consultanță adresate medicilor veterinari. Fondat în anul 2013, Vetro se numără în acest moment printre primii cinci jucători ai pieței de profil. Dumitru Fodor este absolvent de Medicină Veterinară, iar înainte de a începe propriul business a lucrat în domeniul distribuției de medicamente veterinare atât pentru companii autohtone, cât și pentru una multinațională.
Citește mai mult la: https://repatriot.ro/dumitru-fodor/ | Informaţiile publicate de RePatriot.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X