noiembrie, 2019

16noi(noi 16)12:00 am17(noi 17)11:59 pmVIN La Cultură

Mai mult

Detalii eveniment

IAȘIUL SE PREGĂTEȘTE PENTRU A TREIA EDIȚIE a FESTIVALULUI : „VIN LA CULTURĂ”
Timp de o lună, orașul IAȘI devine Capitala vinului românesc!
Cea de-a treia ediție a festivalului Vin la Cultură se va desfășura în acest an la Hotelul Traian din Iași, pe 16 și 17 noiembrie. Până atunci însă, organizatorii au pregătit un adevărat maraton de degustări, deschis pentru toți producătorii de vin care vor participa la festival.
Astfel, până la data de 15 noiembrie, toți expozanții din cadrul Vin la Cultură vor avea posibilitatea să organizeze, fără nici un cost, prezentări și degustări de vinuri în fiecare zi de marți, miercuri sau joi, la oricare dintre cele patru restaurante partenere ale evenimentului:
Restaurant Traian – Salonul Alb
Restaurant Unirea – Panoramic
Restaurant Internațional
Restaurant Little Texas
În acest an, Vin la Cultură, și-a propus să dezvolte componenta de asocieri culinare ale vinului. În afară de „colțul gourmet”, unde vor fi disponibile mezeluri și brânzeturi care pot fi asociate cu vinul, vor fi susținute și două master class-uri de specialitate:
1. – asocieri de brânzeturi din Franța cu vinuri românești, master class susținut de Pivot Noir, cu Dr. Tudor Bălan, WSET -3.
2. – asocieri de brânzeturi românești cu vinuri din Franța, master class susținut de Wine Doctor, cu Dr. Ing. Consultant în Industria Alimentară Dana Pop .
Wine Doctor și Pivot Noir se numără, de altfel, printre organizatorii festivalului din acest an, alături de Sommelier Expert și Vinul.ro. Colaboratori speciali, Wine Connections, cu Vali Tatar și Travelarim.ro, cu Laura Daps si Daniela Buzincu.
Pentru detalii și înscrieri, consultați pagina oficială de Facebook a evenimentului, Wine culture, trimiteți solicitarea pe e-mail la marian.timofti@gmail.com, sau la tel. 0729 112 011.

ORAȘUL IAȘI VĂ AȘTEAPTĂ !!!! MARIAN TIMOFTI

Ora

16 (Sambata) 12:00 am - 17 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X