iunie, 2019

10iun(iun 10)12:00 am14(iun 14)11:59 pmTraining gratuit Talent Management pentru specialistii HR

Mai mult

Detalii eveniment

Atrage și păstrează cei mai talentați angajați!
Pregătește-te cu Prof. Asociat Dr. Psiholog Ion Duvac, CEO în cadrul Psychological Profiler Academy, cu o vastă experiență în domeniul psihologiei organizaționale și a resurselor umane.
– Ești un specialist în resurse umane și vrei să recrutezi, angajezi si să păstrezi cei mai talentați angajați?
– Te confrunți cu provocări permanente în domeniul resurselor umane și ai nevoie de instrumente suplimentare pentru a menține și dezvolta talente?
Înscrie-te la training-ul gratuit „Talent Management“ adresat specialiștilor în resurse umane!
Cursul, cazarea, masa si materialele consumabile și didactice sunt beneficii oferite gratuit celor înscriși.
Gestionarea talentelor este angajamentul unei organizații de a recruta, angaja, reține și dezvolta cei mai talentați și competenți angajați disponibili pe piața muncii. Managementul talentului cuprinde toate procesele de lucru și sistemele care au legătură cu menținerea și dezvoltarea unei forțe de muncă superioare.
Managementul talentelor este o strategie de business ce oferă un avantaj competitiv semnificativ și permite organizațiilor să își păstreze angajații talentați și calificați.
Companiile care implementează o strategie de management a talentelor bine definită, sunt mult mai bine pregătite decât competitorii lor să facă faţă provocărilor unei economii aflate în continuă schimbare şi să profite de noi oportunităţi de afaceri.
Talent înseamnă orice angajat care este implicat, motivat şi care are o performanţă remarcabilă. Folosirea cu succes a aptitudinilor individuale va creşte performanta întregii companii şi va îmbunătăţi percepţia clienţilor. De aceea, este esenţială atragerea, retenţia şi motivarea talentelor şi păstrarea angajamentului lor faţă de companie!
Detalii si inscrieri: http://pocusectoarecompetitive.asociatiaosansa.ro/cursuri-resurse-umane-talent-management/
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Capital Uman 2014-2020 (POCU/227/3/8/118464).

Ora

10 (Luni) 12:00 am - 14 (Vineri) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X