mai, 2019

26mai12:00 am11:59 pmTalcioc de primavara

Mai mult

Detalii eveniment

Curațenia de primăvară scoate umerașele cu haine în grădina pixelgrade la un nou talcioc – ediția #2.
10 fete cochete scot la interval rochii, pantofi, pantaloni cu personalitate și alte podoabe care își caută chirie în alte dulapuri!
Așteptăm cu drag oameni cu care să ascultăm repertoriul divers al lăutarului nostru digital, să servim licori alese și stăm la bine-venitele taclale.
 De la 15:00 la 18:00, la pixelgrade, cum se face dreapta spre biblioteca UMF.
 Eveniment prietenos pentru căței
Întrebări frecvente
I: Mă mai pot înscrie pentru a vinde haine?
R: Din pacate nu mai primim înscrieri pentru vânzători. Datorită dimensiunii gradinii și experienței anterioare, am considerat că 10 participanți este numărul magic pentru o experiență plăcută 
I: Cât de des se organizează un talcioc?
R: Talciocurile sunt organizate destul de ad-hoc de mine (Ilinca) și de încă 1-2 din foștii mei colegi de la pixelgrade,
depinzând de când sunt în oraș (la momentul actual sunt peste hotare ). Nu pot promite nici un fel de predictibilitate precum „talciocurile sunt în fiecare primăvară și toamnă”.

I: Cum pot afla din timp despre eveniment ca să mă înscriu ca vânzator?
R: Fiind atât de ad-hoc și organizat de la mare distanță, anunț un talcioc în grupuri și comunități pe care le frecventam în Iași. De aici adun suficienți susținători și nu mai ajung să postez și un anunț public. Din păcate nu pot asigura că toată lumea interesată poate și participa ca vânzător – evenimentul funcționează pe principiul „primul venit, primul servit”.

Ora

(Duminica) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X