octombrie, 2019

10oct12:00 am11:59 pmStudent Party by Transilvania Gold EVENTS

Mai mult

Detalii eveniment

O echipă de cercetători britanici a arătat că zicala potrivit căreia ” pauzele lungi și dese, cheia marilor succese” își are apartenența în fosta ” capitală de război” a României, orașul Iași. Pe baza unei analize complexe, s-a demostrat că zicala celebră își are rădăcinile în mediul academic ieșean, susținându-se că, la fiecare început de an universitar/școlar, pauzele înseamnă time for party. Echipa Transilvania Gold Events este total de acord.
Pentru a anihila unele speculații, am întrebat 100 de studenți, ” unde petreceți în timpul liber?”. 95 au răspuns cu „tărie” -Hunter’s Pub, iar 5 s-au lăsat convinși de ceilalți.
De aceea, pe 10 octombrie vă invităm cu drag la „Student Party” by Transilvania Gold Events. Împreună vom fi martorii unei mega petreceri alături de multe, multe shoturi, tunuri de confetti, premii surpriză și muzică bună asigurată de Dj Loran și MC Abdul.
Vino alături de gașca ta și cunoaște event planneri, fotografii și videografii Transilvania Gold Events, ce te pot consilia pentru evenimentele de absolvire!!

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X