noiembrie, 2019

10noi12:00 am11:59 pmSteaua fără nume

Mai mult

Detalii eveniment

„Steaua fără nume”, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor să viseze și să evadeze din cotidian!

„<Steaua fără nume> e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și, nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, vi-l recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Duminică, 10 noiembrie 2019, ora 19 :00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Durata piesei: 1h 50 min

Regia și versiunea scenică: Andrei Ciobanu
Scenografie: Cătălin Târziu
Compoziție muzicală: Dan Spînu
Light design: Lucian Țurcanu

Distribuție:
Bogdan Matei – Marin Miroiu
Cezara Fantu – Mona
Codrin Danila – Radu Udrea
Ana Hegyi – Domnișoara Cucu
Daniel Onoae – Grig
Andrei Ciobanu– Șeful de gară
Gelu Ciobotaru – Ichim
Alexandra Paftala – Eleva

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/steaua-fara-nume/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Ora

(Duminica) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X