septembrie, 2019

28sep(sep 28)12:00 am12oct(oct 12)11:59 pmSport'N'Iasi - vino cu echipa ta!

Mai mult

Detalii eveniment

Toamna aceasta introducem un nou concept… îți faci o echipă, concurezi la toate cele 10 sporturi propuse, pe mai multe weekend-uri, aduni puncte și urci în clasament.

–-> fată, băiat, sporturile vor putea fi practicate de ORICINE, indiferent de nivelul de pregătire! Îți explicăm, îți arătăm și te îndrumăm.

–-> formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8LctLsrt3nckwBnTqIIISKhnkFsnXpgcE9g0fOn_IiYp-Qg/viewform

UPDATE:Care sunt sporturile bătute în cuie până acum, lăsând loc și de niște surprize? Citiți mai jos! Calendarul va fi anunțat în ședința tehnică, alături de echipe. La toate sporturile vom face o pregătire și informare înainte cu profesioniști:
1. Alergare în pădure, trail, evită obstacole, ajută-ți echipa să termine traseul, admirând natura și demonstrându-ți că POȚI! Dăm start distracției! Locația va fi în Bucium, la cei de la enduranch
2. Ciclism viteză și îndemânare cu trotinetele: simte adrenalina crescând odată cu metrii parcurși și obstacolele depășite – ATENȚIE, un proverb african spunea… dacă vrei să mergi repede, mergi singur… dacă vrei să mergi înainte, mergi cu echipa… așadar, Era Park Iasi, ne vedem acolo!
3. Hai să simulăm și cum comunică o echipă sub stres, cum te ascunzi, cum te furișezi și cum țintești… lasere, clasament pe puncte, dorință de autodepășire… numai la LaserTag FunZone Iasi, venim!
4. Vara asta… ați ajuns pe la munte? V-ați cățărat pe niște roci, să simți ca ești la câteva degete distanță de o prăpastie periculoasă? Ei bine, putem simula asta la peretele de cățărat… la Zero Gravity – Sala de escaladă, stai aproape!… altfel cazi.
5. Proba de ars calorii… talpă! Ne punem pe biciclete, senzorii porniți, ritmul cardiac crescut… și hai să vedem ce echipă arde cele mai multe calorii. Numerele nu mint!
6. Dacă tot dăm jos caloriile, le punem și la loc. Hai să facem o probă de viteză și la mâncat… că doar, vorba aia, apetitul trebuie susținut cu prietenii.
7. Bine, bine… ne mișcăm, ne agităm… dar știm să dansăm, scoatem ceva puncte și acolo la o probă de JustDance? Cei de la Iulius Mall Iasi și StarNet se alătura proiectului nostru într-o probă chiar specială… și sigur neașteptată.
8. Trebuie să ajungem și pe stadion sau într-o sală mai mare, corect? Alături de ACS Atletis vrem să facem curse de 1000m și 100m ștafetă, astfel încât toți membrii echipei să simtă ca… mai e puțin până pe podium! Mai mult decât atăt… facem și aruncarea mingii de oină, alături de săritura în lungime la groapa de nisip. Complex… dar nu te speriat.
9. Bowling-ul e clar, nu? Vezi popicele, iei bila și o arunci în direcția lor… și de cele mai multe ori se duce pe canalul de pe margini. Hai să învățăm cum aruncăm și să facem puncte pentru echipă, cei de la Viper Club Lounge Iasi și IuliusMall vor fi aproape.
10. Poate ceva cu o minge… poate ceva cu pușca… cine știe? Fără surprize, pentru ce mai trăim? 😀
P.S.: marele trofeul e deja la gravat… vedem cine îl ridică la final 
DEADLINE INSCRIERI: 23 SEPTEMBRIE, HAI CU ECHIPELEEEE!

––––––––DETALII MAI JOS–––––––-
SPORT’N’IASI este un eveniment adresat tinerilor cu vârsta minimă de 15 ani, care doresc să facă mișcare în timpul liber într-un cadru organizat și competițional, în perioada septembrie – octombrie 2019, în diferite locații cu profil sportiv din Iași.
SPORT’N’IASI se adresează unui grup țintă format din aproximativ 75000 de tineri ieșeni, și presupune implicarea a 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 – 30 de ani, în minim 10 sporturi individuale și de echipă, într-o activitate competițională în care vor strânge puncte cu ajutorul cărora se va întocmi clasamentul pentru fiecare sport în parte și apoi clasamentul general.
Activitatea eligibilă pe care o avem în cadrul proiectului de tineret conform Regulamentului privind finanțarea proiectelor societății civile din Iași, este: “Creșterea implicării tinerilor din Municipiul Iași în organizarea de proiecte și activități extracurriculare, precum și activități cu caracter sportiv pentru tineri în vederea promovării sportului de masă / pentru toți”.

Proiectul va beneficia de sprijin logistic și tehnic de la parteneri, astfel încât să avem un eveniment bine organizat și care să ofere sprijin tinerilor în practicarea corectă și în siguranță a sporturilor.

Proiectul este implementat de Asociația Culturală Moldavia, finanțat de Primăria Municipiului Iași și se află sub egida Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020.

Termen limită pentru înscrieri: 22 septembrie

Ora

Septembrie 28 (Sambata) 12:00 am - Octombrie 12 (Sambata) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X