noiembrie, 2019

24noi(noi 24)12:00 am21dec(dec 21)11:59 pmSimte magia Crăciunului într-o ședință foto alături de cei dragi

Mai mult

Detalii eveniment

Închide ochii și pășește cu încredere și curiozitate în lumea de poveste pe care am conturat-o pentru tine și cei dragi sufletului tău. Lasă-te purtat de iubire, inocență, visare în decoruri desprinse chiar din visele tale.
Simte magia Crăciunului!
Bucură-te de fiecare sclipire din jur agățată în mii de steluțe pline de culoare. Descoperă lumea de poveste și îndrăznește să conturezi momente unice alături de oamenii pe care îi iubești. Acele momente ce le vei purta cu tine pentru totdeauna și îți vor aduce armonie în suflet și un zâmbet cald pe chip.
Așează-ți inima alături de ei, pe canapea, lângă bradul împodobit, și spune-le cât de mult înseamnă aceste clipe pentru tine, cât de mult înseamnă pentru tine și ce vise mărețe puteți transforma în realitate împreună. Îmbrățișează-i pe toți și lasă-te îmbrățișat. Meriți să simți toată acestă dragoste. Las-o să te cuprindă! Simte magia acestor clipe!
Prinde de mână copilul din tine și lăsa-l liber și desculț prin zăpadă. Nu e rece, pentru că aici, la Studio Paul Pădurariu, Crăciunul e cald și plin de iubire. Zăpada e pufoasă și abia așteaptă să ți se agațe în par sau de haine pentru ca mai apoi, omul drag sufletului tău să o desprindă de acolo în timp ce te privește cu iubire.
Aici Crăciunul este despre familie și bucurie sufletească venită din momente magice petrecute împreună. E despre voi și povestea pe care o creați cu fiecare zâmbet, îmbrățișare, emoție a copilului interior lăsat liber, lăsat să simtă magia acestor zile și fericirea lor.
Te aștept să oprim timpul și să „scriem” cu lumină povestea voastră de Crăciun. O să adăugăm fiecare amintire cu suflet și de suflet la albumul de familie și ca prin magie toate aceste clipe vor prinde viață de fiecare dată când va fi răsfoit.
Deschide ochii și crede că fiecare rând de mai sus poate deveni realitate. Programează-ți acum ziua și ora în care vrei să trăiești cu sufletul deschis, alături de cei dragi ție, toate aceste clipe magice și chiar multe altele la care doar visezi, pentru că #MagiaCrăciunuluiEinTine
Mă găsești cât ai spune #MagiaLuiPaul la 0740 096 294, pe email contact@paulpadurariu.ro sau pe Facebook.
#SedintaFotoDeCraciun #AmintiriCuSuflet #AmintiriDeSuflet
#StudioFotoIasi #PaulPadurariu

Ora

Noiembrie 24 (Duminica) 12:00 am - Decembrie 21 (Sambata) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X