august, 2019

06aug(aug 6)12:00 am12sep(sep 12)11:59 pmSeri de mate pentru gimnaziu cu Marina

Mai mult

Detalii eveniment

Inscrieri la 0747 014 084 sau minitropolis.iasi@gmail.com

Știți sentimentul acela minunat când în sfârșit ai înțeles matematica? Nici noi!

De aceea am rugat-o pe Marina Metzak să ne ajute. De ce pe Marina? Pentru că e o persoană dedicată căreia îi place foarte mult matematica. Atât de mult, încât după 3 ani de facultate de Matematică, a mai continuat încă 2 de Master, ia ghiciți în ce disciplină?! Ați ghicit? Matematică didactică….. Wooooow… după care a început să predea această materie, pentru a transmite mai departe, cu pasiune și blândețe, dragostea ei pentru această materie.

Știu, suntem în vacanță, aproape am și uitat de matematică, nu-i așa? Dar aveți și niște teme de vacanță, nu? Cum? Nici nu v-ați apucat de ele? Daaa… mai sunt 2 luni…. Este timp.… Ne apucăm în ultima săptămâna, nu?

Dar ce-ați spune dacă facem temele cu Marina? Are metode distractive, joculețe, va transforma temele urâcioase în mistere pe care abia veți aștepta să le rezolvați și astfel facem și o readaptare lină către back to school.

Când: În fiecare marți, începând cu 23 iulie de la 17-19 pentru clasele a V-a și a VI-a și în fiecare Joi de la 17 la 19 pentru clasele a VII-a și a VIII-a

Cine: Elevii de gimnaziu

Unde: Incintă Codeschool, lângă Acaju (fostul club RS)

Cât: 50 lei ședința de 2 ore, 180 lei 4 ședințe, 320 lei 8 ședințe

Locurile sunt limitate, va rugăm să vă înscrieți în prealabil.

Ora

August 6 (Marti) 12:00 am - Septembrie 12 (Joi) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X