august, 2019

25aug12:00 am11:59 pmRapunzel | Turist in Iași. Acasa pentru cei plecati

Mai mult

Detalii eveniment

Ateneul Național din Iași și Marionnette Show vă invită Sâmbătă, 25 August 2019, de la ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, la spectacolul „Rapunzel”, desfășurat în cadrul proiectului „Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați”.Acces liber!
Pe prințesa cu cel mai lung și frumos păr o știe toată lumea! Rapunzel, după numele ei, trăiește o aventură încă de când era bebeluș iar falsa ei mamă dorește să o țină captivă pentru tot restul vieții în turn. Vrăjitoarea nu este deloc una înfricoșătoare, din contră, este foarte comică și foarte vorbăreață!
Dacă prințesa Rapunzel va reuși să scape din turn sau nu, dacă vrăjitoarea va deveni mai bună și dacă prințesa își va cunoaște adevărații părinți și se va întâlni cu prințul, puteți vedea Duminică, 25 August 2019, ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt!
La sfârșitul spectacolului copiii își vor da seama că o minciună duce la alte minciuni și că nu este bine să fim mincinoși, că nu este bine să fim egoiști, că nu trebuie să impunem celui de lângă noi cum să fie și ce să facă, că adevărul mereu iese la iveală, că iubirea poate schimba orice situație nefavorabilă și că fericirea ta construită pe tristețea și necazul altei persoane nu duce niciodată la o fericire de durată.

Ora

(Duminica) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X