septembrie, 2019

11sep12:00 am11:59 pmProgram de brain fitness pentru copii intre 11 și 14 ani

Mai mult

Detalii eveniment

Copilului tău îi vine greu să facă față provocărilor ce apar odată cu înaintarea în vârstă? Crezi că școala îi oferă o gamă incompletă de abilități pentru a facilita învățarea și a-i susține motivația? Meditațiile se derulează robotizat, iar achizițiile cognitive sunt minime? Se confruntă cu dificultăți de menținere a atenției și memorizare?

Programul de brain fitness (antrenament cerebral) oferă activități care-i dezvoltă abilitățile cognitive într-un mod sistematic, mărindu-i aria de preocupări. Exercițiile atractive, inovative și nefamiliare îi stimulează performanța în învățare și curiozitatea față de cunoaștere. Antrenamentul relevă punctele forte și vulnerabilitățile pe categorii de abilități, orientându-i în mod eficient achiziția de noi cunoștințe. Antrenamentul acționează și asupra componentei volitive, încărcând procesul de învățare cu energia psihică specifică pasiunii și perseverenței în sarcină.

Programul de bază cuprinde o serie de 6 module, se derulează într-un grup de 7 până la 10 copii, în mod diferențiat, sub coordonarea echipei de doi psihologi, psihoterapeuți.
Prețul este de 75 lei/modul.

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X