septembrie, 2019

19sep12:00 am11:59 pmPrelegere Traumele timpurii Proiectie In Utero, Iasi

Mai mult

Detalii eveniment

Ne bucuram sa continuam seria evenimentelor noastre in tara si va anuntam cu drag ca in luna septembrie ne vom opri din nou la Iasi! Vrem sa putem onora toate cererile primite din partea voastra, astfel incat pe 19 septembrie vom organiza o noua editie a evenimentului „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO.

Evenimentul va avea loc la „Teatrul din Stejar”, str. Stejar nr. 54, complex comercial Stejarul, etaj 1, cartier Tătărași (in incinta spatiului de joaca Teddie Land), incepand cu ora 17.00.

Prelegerea cu care Diana Vasile va deschide evenimentul cuprinde aspecte delicate si mai putin cunoscute publicului larg referitoare la modul in care experientele de viata timpurii influenteaza dezvoltarea noastra fizica si psihica.

Va asteptam sa discutam despre:
• istoria noastra de viata care incepe de la momentul conceptiei, si nicidecum atunci cand constientizam noi, sau la nastere;
• cum isi pune contextul relational si emotional al mamei amprenta asupra modului nostru de functionare fizica si psihica, asupra identitatii noastre;
• ce inseamna psihic sanatos si traume timpurii;
• care este conexiunea dintre acestea si cum sa o folosim constient inspre binele nostru. Astfel, simptomele fizice, dificultatile de viata, conflictele din relatiile semnificative vor dobandi o noua conotatie si va deveni mai clar cum sa le amelioram.

Partea a doua a evenimentului va include, asa cum v-am obisnuit, proiectia documentarului „IN UTERO”, care va prezenta impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Mai multe despre documentar puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs
O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora alaturi de Diana Vasile va inchide seara, partea cea mai interesanta si mai valorizata de sutele de participanti de pana acum. Experienta clinica si de cercetare a Dianei Vasile datorata activitatii de psihoterapeut si cadru didactic universitar timp de 20 de ani, face ca aceasta intalnire sa fie una de mare impact. Raspunsurile si intrebarile noi care se vor ridica in fiecare dintre participanti vor genera insight-uri si vor stimula mecanismele functionarii psihice sanatoase.

Participarea se poate face doar in urma inscrierii online si achitarii biletului – https://www.istt.ro/event/prelegere-traumele-timpurii-proiectie-documentar-in-utero-19-septembrie-iasi/

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie pe e-mail, workshop@istt.ro sau la telefon: 0729269281 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Fii Bine cu Tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X