august, 2019

21aug12:00 am11:59 pmNirvana Fitness la Dietis Gym

Mai mult

Detalii eveniment

Când: 21 august, ora 17:00
Unde: Dietis Gym, Piața Unirii 2 (în spatele Farmaciei Dona)
Cine: Trainerul clasei este Carmen Leagăn, Instructor Nirvana Fitness
Cât: Accesul este liber, în limita a 22 de locuri. Clientele Dietis Gym au prioritate.
Cum: Te înscrii prin acest formular. După completarea formularului, îți vom trimite un mesaj de confirmare și toate informațiile de care mai ai nevoie.
Înscrie-te aici: https://forms.gle/KvtjSkCqJrt6hoYY9
Ce este Nirvana Fitness?
Nirvana Fitness îmbină armonios yoga și pilates alături de elemente tai chi. Este o disciplină modernă, o practică de a ne bucura de prezent, perfectă pentru omul european care are altă cultură, alt ritm si modus vivendi față de cel oriental/asiati
c. Are elemente ce o fac mai dinamică decât yoga și o latură ce pune focus pe conștiența față de pilates.
O artă a mișcării și a prezentului care îmbină exercițiile functionale și tonice, sculptând corpul și oferindu-i mai multă flexibilitate. Nu bruscăm, nu forțăm, atât mișcarea cât și respirația sunt controlate. Nu avem targete și nu ne comparăm cu ceilalți participanți. De asemenea, nu avem modele, instructori și maeștri care să ne șabloneze mintea. Prestabilim modul de lucru al acestei discipline înaintea clasei și apoi noi respirăm mișcarea împreună ca Una/Unul.
Așezarea clasei, muzica și alți indici de la clasa de Nirvana Fitness sunt concepute de așa fel încât noi să rămânem cu atenția în dreptul nostru, în mișcarea conștientă a corpului cu timpii clari de inspir/expir. Flexibilitatea se obține gradual de la oră la oră.
Este deja cunoscut faptul că respirația diafragmatică relaxează mușchii, încetinește ritmul cardiac și „adună” mintea în prezent și corp.
Încălzirea mușchilor de la începutul clasei ne orientează către interior și duce atenția către corp. Mișcările sunt simple și graduale.
Mișcarea conștientă este însoțită de la o postură la alta de o intenție/atitudine pozitivă – „sunt centrat”, „sunt recunoscător” etc.
Pe măsură ce înaintăm în coregrafie, ne observăm, simțim fiecare parte din corp.
De asemenea, folosirea lumânării în așezarea concentrică a clasei este ca un punct de concentrare care îți permite să nu fii distras de ceilalți participanți sau elemente exterioare.
Încearcă experiența Nirvana Fitness la Dietis Gym!

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X