septembrie, 2019

26sep12:00 am11:59 pmMonștri. | Proiecție de gală la Iași

Mai mult

Detalii eveniment

Monștri., singurul titlu românesc prezent în selecția din acest an a Festivalului de Film de la Berlin, va avea o proiecție de gală în prezența regizorului Marius Olteanu și a actorilor, la Cinema Iași (Str. Ion Creanga, nr. 14), pe 26 septembrie 2019, de la ora 20:00.
Biletele sunt disponibile la casieria cinematografului și pe www.ateneuiasi.ro
 Regia: Marius Olteanu
 Cu: Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Serban Pavlu, Dorina Lazar.
 Premiul publicului la Berlinale, Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia, Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu la Filmski Festival Herceg Novi din Muntenegru, Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF.
Trailer  bit.ly/Monstri-TR.
Monștri. explorează o zi din viața unui cuplu căsătorit. Structurat în trei capitole, filmul ne-o arată întâi pe Dana (Judith State), aflată la un punct de răscruce în viața ei, într-o călătorie nocturnă alături de un taximetrist blazat (Alexandru Potocean). Al doilea capitol ni-l arată pe Arthur (Cristian Popa), soţul Danei, în evenimente ce se petrec simultan cu periplul ei alături de taximetrist prin Bucureşti. Al treilea capitol ne oferă o imagine mai largă a crizei de cuplu.
Lipsa de asumare și probleme de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

Monștri. va rula în cinematografe începând cu 27 septembrie, distribuit de Transilvania Film.

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X