octombrie, 2019

08oct12:00 am11:59 pmGrup de Suport: Boli Cronice - AD ASTRA

Mai mult

Detalii eveniment

Grup de suport pentru persoanele care suferă de boli cronice.
Vestea unui diagnostic medical cronic are puterea de a-ți mișca pământul de sub picioare și de a te trece prin toate stările posibile pe care nu credeai că le poți avea vreodată. E dificil să trăiești într-o lume în care viața se transformă din grea în imposibilă, ceea ce te face să aluneci adesea spre calea renunțării. Speranța se pierde și greul apasă, se nasc întrebări, temeri și gânduri care nu-ți imaginai că ți-ar putea trece prin cap. Multe lucruri care cândva îți păreau importante acum nu mai contează, iar perspectiva asupra noțiunii de ”greu” ți se schimbă total.

Pentru că înțelegem trăirile și nevoile persoanelor care suferă de boli cronice, ne dorim să le fim alături pe drumul către acceptare și echilibru.

Prima serie de întâlniri a grupului s-a desfășurat timp de 6 luni. Grupul a format un nucleu, iar membrii își doresc să continuăm, așa că am hotărât să începem a doua serie de întâlnirii chiar de luna aceasta. Astfel, începând cu data de 10 septembrie, de două ori pe lună, ne vom uni din nou simțămintele, cunoștințele și empatia pentru a merge împreună mai departe.

–-
Grupul este coordonat de Psihoterapeut Zenovia ILAȘ, Psiholog, psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie și coordonator de grupuri de lucru, de suport și descoperire interioară și Daniela Drăgan, psiholog și masterand ”Psihologie Clinică și Psihoterapie”.

Participarea la grupul de suport este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la telefon, la Daniela: 0745 451 312 sau Zenovia: 0742 935 052 sau să trimiți un email la una dintre adresele de e-mail: daniela_dragan23@yahoo.com, zeno.dilas@yahoo.com.

Te așteptăm cu drag!

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X