octombrie, 2019

24oct12:00 am11:59 pmGala Mediului de Afaceri

Mai mult

Detalii eveniment

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile ieşene care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2019 şi adresează invitaţia de a participa la Gala Mediului de Afaceri, dedicată cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie!
Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top şi este organizată în data de 24.10.2019, cu începere de la ora 19.00, în cadrul distins oferit de Pleiada Boutique Hotel. Gala Medului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top, precum şi Dineul Laureaţilor, cu bucate alese şi momente artistice de calitate.
Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveţi posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia firmelor ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line: www.cciasi.ro/top.
Catalogul Anual cuprinde clasamentul firmelor, precum şi datele de identificare şi contact ale acestora. Catalogul va fi tipărit în ediție bilingvă (română și engleză), format A4 şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelentă oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare.
Talonul de confirmare vă oferă posibilităţi multiple: participare la Gala Mediului de Afaceri, asociere de imagine şi promovare în cadrul evenimentului, precum şi publicitate în cuprinsul catalogului.
Detalii și înscrieri online:
www.cciasi.ro/Gala_Mediului_de_Afaceri.htm

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X