iulie, 2019

26iul12:00 am11:59 pmEveniment caritabil- Vara impreunaa la Maikona

Mai mult

Detalii eveniment

Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul caritabil “Vara împreună la Maikona”, organizat de Asociația „Sharing Love”, în favoarea copiilor din deșertul Chalbi, Kenya.

Din generozitatea celor prezenți, sute de copii vor beneficia de activități educative și recreative, dar și de o masă caldă.

Cu speranța în suflet că mesajul nostru va ajunge la inima dumneavoastră, vă invităm să dăruiți iubire!

Ne va onora cu prezența Bogdan Ioan, câștigătorul “Vocea României” 2018, a cărei voce ne va ajuta să retrăim efectul muzicii regelui pop, Michael Jackson;

În calitate de prieten și susținător al copiilor din Chalbi, tânărul artist ieșean, David Alexandru va picta în direct, lucrarea urmând să fie licitată, alături de alte daruri pe care unii dintre invitați le vor pregăti în același scop nobil.

Maria Luisa Andrici și Francesca Giurgilă, protagonistele proiectului “Să dăruim iubire”, ne vor povesti despre viața copiilor de ciocolată, printr-un mesaj muzical;

Dl. Issako Patrik Katelo, Director Executiv în Kenya al organizației PACIDA (Pastoralist Community Initiative and Developement Assistance), va fi alături de noi pe durata evenimentului, pentru a ne împărtăși informații referitoare la programele sociale și educative pe care le desfășoară în nordul Kenyei.

Evenimentul va avea loc la Hotel Restaurant La Castel, Sala Regală, cu mulțumiri dlui Neculai Ciulu, manager general, pentru susținerea acordată.

Data: 26 iulie 2019
Ora: 19:00

Pentru confirmări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0748 952 797, sau prin e-mail la adresa: sharing_love112@yahoo.com
Vă așteptăm cu drag!

Ora

(Vineri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X