septembrie, 2019

11sep12:00 am11:59 pmDoar iubirea - Șezătoare, la noi

Mai mult

Detalii eveniment

Bine te-am regăsit.
După o lungă vacanță, în care ne-am gândit la noi, la tine, la oameni în general și la nevoile noastre, am concluzionat că (printre altele) ne lipsește comunicarea de calitate, adică cea reală, față-în-față.
Astfel încât, profitând de acest minunat locșor de care dispunem, am zis să punem la cale un format de întâlnire dorit mult în offline.
Cu gândul la interacțiune, la oameni de la care avem ce învăța, cu care împărtășim valori comune, readucem la viață conceptul de sezatoare actuală, urbană, pentru femei și nu numai, într-un spațiu prietenos.
Cu ocazia primei întâlniri, îți facem cunoștință cu prietena noastră, Nicoleta, care va fi facilitatoare de astă dată. Iată cum vorbește ea despre sine:
Nicoleta Cramaruc – în prezent, psiholog dr. în cadrul Școlii Profesionale Speciale „Trinitas” din Tg.Frumos, asistent universitar colaborator la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași și consilier de dezvoltare personală. Aceasta este varianta în care m-am luat prea mult în serios.
În cealaltă variantă, sunt Nicoleta, o femeie care a învățat și continuă să învețe cu entuziasm să se lase inspirată de alte femei care sunt cu adevărat puternice tocmai pentru că-și asumă propriile vulnerabilități și aleg să facă un pas în afara mulțimii și să se lase văzute așa cum sunt, o femeie care învață să nu mai depindă de valorizarea externă și să nu se mai lase definită de un anumit rol social, care învață să interiorizeze faptul că este suficientă așa cum este, să aibă curajul de a se manifesta și de a căuta răspunsuri în interiorul ei și care, la rândul ei, să inspire alte femei.
Tematică abordată: iubirea, unicul sentiment garant al unei relații sănătoase între părinți și copii, și al unei societăți echilibrate. Cel mai minunat dar pe care un părinte îl poate face copilului său, este să lucreze asupra lui însăși, pentru a deveni o mai bună versiune a lui.
Dacă rezonezi cu această tematică, atunci și tu trebuie să participi. Înscrie-te și asigură-te că pui deoparte pentru tine câteva ore din după-amiaza zilei de 11 Septembrie.
Înscrie-te folosind acest formular: https://forms.gle/ZfUmnJm8Sq18vY357
Număr max. de participanți: 20 persoane
Contribuție: 30 lei/persoană
Pe curând!

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X