fbpx

iulie, 2019

15iul(iul 15)12:00 am26aug(aug 26)11:59 pmDimineti de Vara creative (ateliere 6-14 ani)

Mai mult

Detalii eveniment

Ce mică-i vacanța mare! 
Așa că hai să ne bucurăm din plin de fiecare zi și să o petrecem cât mai #creativ, pictând la #șevalet, schițând cu #cărbuni, pictând tricouri, explorând diferite #tehnici de #pictură și #desen, precum și curiozități din lumea Artelor vizuale și cea din jurul nostru.
Am pregătit o serie de #ateliere care să provoace rotițele creativității și să ajute copilașii să își valorifice #calitățile artistice, #relaxându-i și oferindu-le un mod special de a se #dezvolta și #exprima.
Aceste atelierele sunt gândite pentru orele #dimineții ( 3h și 30 min de lucru, 9-12.30), pentru copilașii matinali, care de Luni până Vineri vor explora universul infint al Artelor Vizuale în noul sediu al Atelierului, pe stradela Colonel Langa nr.5, Iași (zona din Spatele Catedralei Roamno Catolice).
Sub îndrumarea coordonatorului Irina Andriesei-Popa, echipați cu pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri și muulte culori, pe care le punem la dispoziție în atelier, vom aborda teme diverse și interesante, care să presupună tehnici speciale și materiale deosebite (ex. pictură pe tricouri, pictură pe pânză, grafică, lucrul cu tușuri colorate etc).
Investiție – include toate #materialele necesare (pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri, diferite tipuri de culori, pasteluri, cartoane, cărbuni), precum și #pauza de ronțăieli (covrigei, prăjiturele, ceai delicios de fructe de pădure):
– 60 lei ședința de 3h și 30min/ abonament de 5 ședințe consecutive 275 lei
(maxim 9 copii/ atelier)
 oferim 10% reducere la abonamentele pentru frați/surori
Înscrieri și detalii:
0742565666 – atelierul Drag de Artă

Ora

Iulie 15 (Luni) 12:00 am - August 26 (Luni) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X