noiembrie, 2019

20noi12:00 am11:59 pmDestinul unui geniu: Richard Oschanitzky

Mai mult

Detalii eveniment

Miercuri, 20 noiembrie 2019, de la ora 17, în sala „Achim Stoia” a Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași va avea loc colocviul cu tema „Destinul unui geniu – Richard Oschanitzky (1939 – 1979)”.
Cu această ocazie va fi proiectat un documentar video cuprinzând înregistrări și interviuri cu marele muzician. De asemenea, va fi lansat CD –ul „Muzica filmelor noastre – Richard Oschanitzky”, realizat cu sprijinul Uniunii Cineaștilor din România.
Evenimentul va fi moderat de realizatorul radio – tv Alex Vasiliu și îi va avea ca invitați pe Ileana Popovici și Florian Lungu.
Organizat în cadrul „Zilelor Clubului de Muzică Richard Oschanitzky”, manifestare ajunsă la ediția a XII-a, cu implicarea efectivă a Ministerului Tineretului și Sportului, Casei de Cultură a Studenților Iași, Clubului de Muzică „Richard Oschanitzky” și a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, colocviul se dorește a fi o întâlnire în timp și spațiu între membrii mai vechi și mai noi ai clubului / clasei de jazz & pop, spre a rememora și a aduce în atenția publicului personalitatea și creația ilustrului muzician Richard Oschanitzky de la a cărui naștere se împlinesc, anul acesta, 80 de ani.

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X