septembrie, 2019

30sep12:00 am11:59 pmCursuri de dans pentru copii

Mai mult

Detalii eveniment

Copilașul tău este o sursă nesecată de energie?
Îți dorești să aibă o postură corectă, o imunitate întărită, flexibilitate în mișcări, încredere în sine, să-și dezvolte simțul responsabilității și să petreacă timpul zâmbind împreună cu alți copilași?
În cest caz, îl invităm la dans!
Începând cu 30 septembrie deschidem o grupă nouă pentru copii (fete și băieți) cu vârsta între 6-12 ani unde vom învăța împreună diverse stiluri de dans ce dezvoltă coordonarea și mobilitatea corpului.
Pe durata acestui curs, pe langă tehnicile de dans a stilurilor Salsa, Bachata și Vals, ne vom axa și pe dezvoltarea felxibilității și posturii corecte a corpului. Deasemenea copii vor învăța cum să lucreze într-o echipă, să aibă încredere în sine, și să coopereăreze cu ceilalți, își vor dezvolta atenția și responsabilitatea toate acestea într-un mod distractiv alături de noi prieteni.
PROGRAM
Cursurile vor avea loc în fiecare LUNI și MIERCURI
Ora – 17:00.
PREȚURI
100 ron/luna – 8 ședințe
LOCAȚIA
Cursurile se vor desfășura în incinta școlii de dans Pasito Latino, localizată pe strada Bucium nr. 34, incinta Moldomobila (între zona Baza 3 și Bularga, lângă secția 5 de Poliție).
Sala este foarte primitoare, dotată cu bară de balet, vestiare separate pentru fetițe și băieței și dozator de apă pentru copilași.
CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIȚI
* Încălțămintea de schimb este obligatorie. Puteți opta pentru balerini, adidași, teniși orice tip de încălțăminte cu talpa flexibilă.
* Îmbrăcaminte ce permit mișcarea lejeră a corpului: tricouri, bluzițe, pantaloni sport sau colănței.
* Pentru o bună desfășurare a cursurilor și pentru o atenție deosebită față de copii, locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă înscrieți în prealabil printr-un mesaj către Pasito Latino Dance Club sau apelând la numărul de telefon: 0743620064 Cristina.

Pentru diverse detalii, nu ezitați să ne contactați!

Vă așteptăm cu drag!

Ora

(Luni) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X