septembrie, 2019

24sep12:00 am11:59 pmCurs de Zumba Fitness

Mai mult

Detalii eveniment

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino si implica o combinatie intre elemente ce tin de dans si elemente din sfera aerobicului.

De ce sa alegi Zumba Fitness?
In primul rand pentru ca este un mod placut de a face miscare, timp in care dai jos kilogramele in plus. Iti eliberezi mintea de gandurile pesimiste, trupul de energiile negative, cunosti noi oameni si multe altele.
De indata ce ai inceput sa iei parte la antrenamentele Zumba vei vedea ca toti muschii corpului incep sa lucreze. Pe ritmuri latino, iti misti mainile, picioarele, soldurile, te apleci, te ridici, te indoi, te invarti, dar te si distrezi, scapand de kilogramele in plus.

Oricine poate sa participe la sedintele de Zumba, indiferent de varsta. Important este sa iti placa sa te misti pe ritmuri latino. Muzica plina de viata te indeamna la distractie si buna dispozitie. Nici nu iti vei da seama cat de repede a trecut timpul, iar in cateva sedinte, rezultatele vor aparea negresit.

– Program: Marti si Joi, ora 19:00 – 20:00
– Adresa – Baza 3, str. Bucium, nr. 34 (langa Carrefour Felicia)

Preturi:
– Abonament 8 sedinte = 120 lei ( 60 min./sed);
– Abonament 4 sedinte = 70 lei ( 60 min./sed);
– 1 sedinta (60 min) = 20 lei;
– pentru detinatorii de abonamente 7card sau ESX, intrarea este libera, doar trebuie sa prezentati cardul 7card sau sa scanati aplicatia ESX la receptia scolii.

Hai sa facem miscare impreuna!

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X