iulie, 2019

08iul(iul 8)12:00 am22(iul 22)11:59 pmCurs de dans pentru copii - gratis!

Mai mult

Detalii eveniment

or avea loc sedintele?
Sala noastră este situată în zona TĂTĂRAȘI SUD/ DOI BĂIEȚI, unde este magazinul K-MAX, adresa exactă fiind Ignat nr.15.
Avem ședințe care se desfășoară atat seara cât și în timpul zilei în funcție de vârsta și nivelul de dans al elevului.
Care este costul?
Acest curs este unul GRATUIT, așa că nu va trebui achitat nimic. Dacă îi place, copilul poate continua împreună cu noi, iar dacă nu, măcar a avut parte de o experiență nouă!
Cine sunt antrenorii?
Antrenoarea de streetdance este Alice Veliche, studentă în cadrul specializării „Coregrafie” a Universității Naționale de Arte „George Enescu”. În timpul celor 10 ani in care s-a specializat în aria dansului urban, participând la numeroase concursuri și îmbunătățindu-și performanta prin studierea coregrafilor internaționali, aceasta a cumulat informații atât pe plan tehnic, cât și pe plan teoretic în legătura cu acest domeniu. Dornică de evoluție și performanță, speră ca informațiile și calitățile pe care le dobândește să fie folositoare în formarea tinerilor dansatori și coregrafi.
Antrenoarea de dans sportiv este Ana Adonicioaei, dansatoare cu experiență, fiind intrată în lumea artelor frumoase încă de mică, concurând atât individual, cât și în grup, la competiții naționale și locale. Fiind antrenoare de dans sportiv, cât și modern, a avut parte de satisfacții împreună cu elevii săi, fie că e vorba de adulți sau cei mici. În paralel a absolvit Facultatea de Comunicarea și Relațiile Publice la UAIC, de unde a acumulat abilități de comunicare cu orice tip de public. Astfel, este asigurat un mediu cald de învățare, bazându-se pe profesionalism.
Andrei Ichim, dansator de performanță cu o experiență de 13 ani a antrenat atât sportivi de performanță cu reușite la nivel național cât și perechi de începători, fie adulți sau copii. Fiind licențiat în psihologie, acesta vă va asigura un mediu plăcut de învățare, bazându-se pe profesionalism. Principiul după care se ghidează este: „cursantul reflectă nivelul antrenorului, acesta fiind responsabil de calitatea dansului.”
Ioana, studentă în cadrul specializării „Coregrafie” a Universității Naționale de Arte „George Enescu”. În timpul celor 10 ani in care s-a specializat în aria dansului sportiv si a celui clasic, participând la numeroase concursuri și îmbunătățindu-și performanta prin studierea coregrafilor internaționali, aceasta a cumulat informații atât pe plan tehnic, cât și pe plan teoretic în legătura cu acest domeniu.
Dornică de evoluție și performanță, speră ca informațiile și calitățile pe care le dobândește să fie folositoare în formarea micilor dansatori.
Înscrierile se pot face completând formuarul:
https://forms.gle/sujiZeAyRustYGTx7
SAU
× la numărul de telefon: 0751486556
× pe pagina de Facebook: Ikim Dance-Academy

Ora

8 (Luni) 12:00 am - 22 (Luni) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X