iulie, 2019

17iul12:00 am11:59 pmCocktail Lansare Numarul 3 Revista Femeia Contemporana

Mai mult

Detalii eveniment

Vă invităm într-un cadru elegant și plăcut, să ne bucurăm împreună de lansarea celui de-al treilea număr al Revistei Femeia Contemporană, o revistă care își dorește să reamintească femeilor de frumusețea și puterea feminității.
Ne dorim să petrecem o seară deosebită în compania unor oameni minunați.
A fi Femeie e un dar minunat, de aceea acest dar ne dorim să îl valorificăm în fiecare femeie, prin conținutul Revistei Femeia Contemporană.
Invitații speciali care ne vor încânta prin prezenta lor:
Codrina Apostol – Make-up artist și beauty editor pentru revistele Șapte Seri și Nunta, o femeie rafinată, elegantă, puternică și hotărâtă însuflețită de pasiunea pentru frumos, este alături de noi în cadrul acestui proiect de suflet, dedicat femeilor- Revista Femeia Contemporană.
Laura Aflori – Medic anestezist
O prezență delicată, plină de iubire și blândețe, o femeie dedicată pasiunii ei de a fi alături de oamenii cu sprijin, susținere și profesionalism în momente provocatoare din viața lor.
Andra Carmen Babor – Jurist și Consilier de dezvoltare personală
” Sunt omul-terapie, omul-suport și omul-scriitor în viața lejeră de zi cu zi, iar la birou sunt femeia elegantă, de meserie jurist. Îmi place jazz-ul, sunt pasionată de vintage, fashion, arta frumosului și litere.”
Nicoleta Cramaruc – Asistent universitar colaborator, Psiholog, Poet
” Fiecare poem poate fi privit ca o sămânță pe care intenționez să o plantez în sufletele oamenilor și care la momentul potrivit pentru fiecare, să înflorească și să răspândească lumina lui interioară.”
Elena Manolache – Brand Manager Ford Iași – ATI Motors Holding
” Iubesc viața, iubesc ceea ce fac și mă dedic cu totul în lucrurile în care mă implic. Cred că poți să o iei de la capăt în fiecare zi sau să schimbi macazul în direcția pe care o vrei, fără să te forțeze viața să faci asta.”
Parteneri principali:
Elysium – un spațiu ce emană rafinament, îmbinând cu succes elemente moderne, minimaliste, pline de bun gust. Amplasat chiar pe malul lacului Ciric, departe de aglomerația orașului, Elysium oferă un cadru liniștit, în armonie cu natura.
Yvona Mardare – Sommelier &Wine Educator
Când spunem Vin, Aroma, Savoare spunem Yvona Mardare, o femeie minunată care ne va purta într-o călătorie aromată în lumea vinurilor.
Femeile frumoase și iubărețe din Comunitatea Femeia Contemporană, care susțin cu inima și implicarea lor proiectul Revista Femeia Contemporană:
Fondatoarele: Ana-Maria Ceornea și Andreea Mocanu
Colaboratoarele permanente: Anamaria Popa Iuditha David, Teona Gherasim, Erica Moldovan, Alexandra Iulia Ungurean, Vanessa Biga, Beatrice Sorescu, Eva Veronica, Ines Dumitriu, Elena Angela Roscan.
Vă invită să strălucim împreună în seara noastră, a femeilor care își doresc să se bucure de plinătatea feminității lor!
Locația evenimentului:
Elysium
Miercuri 17 Iulie, ora 18.30

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X