noiembrie, 2019

08noi(noi 8)12:00 am10(noi 10)11:59 pmBootCamp Industrii Creative

Mai mult

Detalii eveniment

Acum! Da, da, acum înscrie-te aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtaAZC-ecHKm96unVvc8F0_0c8LckCpJedkcLBHOtNvVsdmA/viewform?usp=pp_url

Acest final de an este despre tineri creativi si despre idei ce pot fi puse în acțiune prin crearea de Start-Upuri.

Tu când te lansezi? Hai anul ăsta!
Proiectul „Tineri Antreprenori în Industrii Creative” vine cu primul Bootcamp destinat elevilor, care studiază în Iași și au idei și motivație care merită valorificate.

Când?
8-10 noiembrie

Unde?
Thinslices Iași

De ce?
Pentru o experiență minunată, pentru interacțiuni productive cu mentori și antreprenori locali și pentru autorealizare în domeniul industriilor creative.

Înscrie-te cu gașca cu care știi că lucrezi bine în echipă, dar așteaptă-te să cunoști și tineri noi, care să-ți fie co-echipieri. Chiar dacă nu ai o idee de Start-Up, dar vrei să experimentezi antreprenoriatul făcând parte dintr-o echipă, ești persoana potrivită!

Proiectul face parte din prioritatea Antreprenoriat în Industrii Creative și este organizat de Asociația Business Without Borders, în parteneriat cu Junior Chamber International Iași și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și este finanțat de Primăria Municipiului Iași, din fonduri publice nerambursabile în baza legii 350/2005, desfășurându-se sub egida programului „Iași-Capitala Tineretului din România 2019-2020”.

#rISeUp #Iași #CredeÎnOrașulTău #ICTR #BWB #Antreprenoriat #FONTIS #PMI #JCI

Ora

8 (Vineri) 12:00 am - 10 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X