mai, 2019

29mai12:00 am11:59 pmAtelier Leadership si Inovatie pentru Viitor

Mai mult

Detalii eveniment

 

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani? Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Nord-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media?

Găsim împreună cu antreprenori de top din Iași și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 29 mai de la ora 17:00 la FabLab Iași.

Vom sta de vorbă cu:

Ciprian Stănescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor proaspăt întors de la World Economic Forum. Ciprian a construit programe de leadership pentru lideri timp de 10 ani în cadrul Institutului Aspen și recent în cadrul Ashoka România, parte a celei mai mari organizații în inovație socială din lume. Predă un curs în futurologie și dezvoltă programe educaționale cu accent pe trenduri de viitor pentru mii de tineri antreprenori.

Silvia Luican, sociolog și expert în marketing despre inovații și unelte practice în cercetarea de piață dar și jurnaliști locali despre cum pot atrage liderii de business atenția media.

Dan Zaharia, ce vine cu peste 15 ani de experiență în retail și dezvoltare, promotor al poziționării orașelor ca și magnet pentru industria de IT & Outsourcing din România.

Jurnaliști locali și antreprenori locali din domeniul tehnologiei și turismului.

Atelierul de Leadership este dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor din companii de orice dimensiune care desfășoară activitate în cel puțin unul din județele Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Botoșani, Vaslui.

Atelierul de Leadership este deschis doar companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile următoare:

 • IT/TIC (inclusiv new media),
 • industrii creative,
 • textile și pielărie,
 • procesarea alimentelor și băuturilor,
 • prelucrarea lemnului și mobilă,
 • energie și management de mediu,
 • industria auto și componente,
 • sănătate și produse farmaceutice,
 • bioeconomie, biofarmaceutică și biotehnologii,
 • construcții și fabricarea materialelor de construcții,
 • activități profesionale, științifice și tehnice,
 • distribuție,
 • turism și ecoturism.

Pentru a participa la atelier, dar și la alte cursuri de formare din cadrul proiectului este necesar să transmiteți următorul pachet de documente, ce pot fi regăsite aici: http://bit.ly/scaleupiasi

 

 1. Cerere de înscriere – Anexa 1
 2. Formularul de înregistrare individuală a participanților – Anexa 2
 3. 3.    Declaraţie de evitare a incompatibilităţii – Anexa 4
 4. Declaraţie de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal – Anexa5
 5. Copie CI (nu contează domiciliul reprezentantului companiei)
 6. 6.    Pentru angajați – Adeverință angajat – Anexa 6

sau

 1. 7.    Pentru antreprenori (angajați pe cont propriu) – Certificat constatator emis de Registrul Comerțului / CUI de unde să reiasă codul CAEN cu activitate specifică domeniilor de mai sus activ și rolul de administrator.

Înscrierile se fac la: http://bit.ly/scaleupiasi

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X