noiembrie, 2019

16noi12:00 am11:59 pm6 Day Transformation - Curs Intensiv Practician NLP

Mai mult

Detalii eveniment

Ce se va întâmpla în cele 6 zile în mod concret ?
Vei instala credințele fundamentale ale succesului și excelenței și vei descoperi conexiunile intrinseci între minte – emoții – comportament.
 Vei afla cum învață, comunică, se schimbă și evoluează oamenii și vei experimenta toate acestea prin exerciții practice și tehnici avansate de programare neuro-lingvistică.
Îți vei cizela abilitatea de a negocia și de a soluționa conflicte, de a te face înțeles de oricine și de a transmite mesaje care să creeze impact, prin limbajul verbal susținut de cel nonverbal.
Vei accesa zona de abundență și o vei materializa, învățând să înlocuiești tiparele culturale de « precaritate » cu tipare utile de prosperitate și productivitate, care să îți susțină creșterea.
 Vei scăpa de confuzie si ambiguitate în gândire și îți vei dezvolta o minte clară, flexibilă și adaptabilă, pe care o vei folosi ca să nu te mai autosabotezi.
 Vei explora moduri de gândire care îți servesc si îți vei măsura evoluția concret, prin materializarea obiectivelor in viata de zi cu zi, in toate ariile vietii.
Îti vei expanda câmpul opțiunilor și vei vedea lucruri pe care acum poate că nu le vezi, numind asta “blocaje”.
Vei vedea cum momentele încărcate emoțional din trecutul tău ți-au adus oportunități de creștere pline de resurse și vei face shiftul prin schimbarea percepției spre cine ai vrut să devii dintotdeauna.
Amintește-ți că schimbarea se produce foarte rapid, iar ceea ce durează este drumul în care te pregătești să o faci. În acest sens, începe să investești în tine acum și înscrie-te pe mail până pe data de 1 noiembrie 2019.
ariadna@nlp.events
Investiția ta : 1190€
Înscriere până pe 30 iunie : 960€
Vei primi materiale de pre-studiu și 5 ședințe de coaching de pregătire cu trainerul tău, Ariadna Axena, până la curs.
Pentru rezervarea unui loc este necesară achitarea unui avans, menționat în oferta de participare.
Poți opta pentru un plan de plată eșalonat și personalizat în urma discuției cu noi, iar dacă alegi să te înscrii până pe data de 30 iunie, primești un discount de 20% din prețul total.
Detaliile complete și oferta de participare vor fi trimise în format electronic după primirea emailului de înscriere la curs.
https://nlp.events/curs-intensiv-practician-nlp-iasi
Ești gata de îmbarcare? 

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X