BAVARIA PUB

Restaurantul si pizzeria Bavaria este cu specific international, si va ofera intr-un ambient placut si ospitalier, servicii de calitate si mancare delicioasa, livrari la domiciliu sau birou, servicii de catering.

Restaurantul Bavaria este deschis din iulie 2009, are un specific international si este localizat pe B-dul N. Iorga Nr 2A.

Pub-ul este mai recent deschis dar este un loc ideal de petrecut timpul liber alaturi de prieteni.

Restaurantul a oferit clientilor sai nu numai preparatele sale gustoase, ci si un ambient placut, seri tematice, diverse petreceri , karaoke in fiecare vineri seara.

In functie de cerintele clientilor ne adaptam usor si reusim sa gasim solutii pentru fiecare eveniment, in functie de buget, de spatiu, de preferintele culiniare si de atmosfera .
In cei 2 ani de activitate ne-am creat un nume pe care il consolidam cu fiecare eveniment realizat cu succes.

Scopul nostru este sa ne facem clientii sa ramana cu amintiri placute, sa se bucure de fiecare ocazie si sa-si doreasca sa revina. Pentru asta noi  oferim celor mai fideli clienti un card de reducere de 10% pentru orice masa servita in restaurant.

De asemeni va mai oferim meniul zilei cat mai atractiv in fiecare saptamana, iar la livrarile la domiciliu diverse promotii.

In plus combinam toate acestea in Pub cu seri tematice, karaoke si muzica live . Va asteptam !
  
Restaurantul are 2 saloane de servire, respectiv :
 
30 locuri (fumatori -parter) – aer conditionat
30 locuri (nefumatori – parter )  – aer conditionat
Pub – ul are 90 locuri (fumatori) – ventilatie

WIRELESS GRATUIT

ACCEPTAREA PLATILOR CU CARDUL

Ym : bavariaiasi.ro

Evaluează și scrie un comentariu

Bulevardul Nicolae Iorga 2A
Iași 700225 IS RO
Direcții