41 de ani de Dwayne Johnson

Dwayne Douglas Johnson, cunoscut ca The Rock, fiul celebrului luptator de wrestling Rocky Johnson si nepotul legendarului luptator Peter Maivia, din Samoa. Dorindu-si mereu o cariera de actor, a aparut in seriale ca: „Star Trek: Voyager” si „That ’70’s show”. Debutul sau si recunoasterea au venit odata cu productia in care a fost protagonist, Regele Scorpion.  

Dwayne Johnson si-a castigat faima ca luptator in Federatia Mondiala de Lupte (WWF) si a fost primul superstar din a treia generatie din istoria companiei. La doi ani dupa ce a aderat la WWF, Johnson a castigat titlul de campion WWF, devenind unul dintre cei mai populari luptatori din istoria companiei pentru interviurile sale captivante si promo-uri.  

A jucat in „The Game Plan”, pentru care a fost nominalizat la Nickelodeon Kids’ Choice la categoria „Favorite Movie Actor”, apoi in comedia „Get Smart”. Dupa ce a fost prezentator al galei Premiilor Nickelodeon Kids’ Choice in 2008, a fost distribuit intr-un episod din „Wizards of Waverly Place”. A aparut de nenumarate ori in emisiunea Saturday Night Live, in rolul lui The Rock Obama, o parodie dupa „The Hulk”.  

In 2010, Dwayne Johnson a fost distribuit in comedia „Tooth Fairy”. De asemenea, el a jucat si in  „Why Did I Get Married Too?”, in rolul unui psihiatru, apoi a avut o aparitie scurta in „The Other Guys” alaturi de Samuel L. Jackson, Michael Keaton si Eva Mendes. In acelasi an a jucat in „Faster”, impreuna cu Billy Bob Thornton, Carla Gugino si Maggie Grace. In 2012, Johnson a jucat in „Journey 2: The Mysterious Island” si in „G.I. Joe: Retaliation”. In perioada 2013-2014, Dwayne Johnson si-a anuntat prezenta in „Snitch”, „Ciudad”, „Pain and Gain”, „The Fast and the Furious 6”, „Empire State” si „Arabian Nights”.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.roportal.ro
Sursa foto: www.haveuheard.net

Search

mai, 2024