8 Martie la Unirea Hotel & Spa
Meniu Cină
Preparate Rafinate | Muzicã live
7-8 Martie ora 19.00
Gustare rece – Forest and Waterfall
Somon sous-vide pe piure de mazăre
Sos de smântână cu mărar şi lime
Antricot de vită pe piure de morcov
Prăjitură din somon învelită în petale de valeriană
Reducţie din busuioc şi nuci de pin
Main Course – Spoiled Gourmet
Piept de curcan sous-vide aromat cu portocală
Cartofi zdrobiţi cu shallot şi migdale prăjite
Sos beurre monte aromat cu lime şi portocală
Tăiţei de morcovi
Sau
Muşchiuleţ de porc sous-vide cu salsa
de piersică şi castravete
Lamele de ciuperci deshidratate
Cartofi moi în beurre monte cu turmenic
Desert
Ganache de ciocolată cu portocală confit
Îngheţată de trandafiri
Pachet bar
Martini / Whisky on the rocks (la primire)
Vin Alb Crama Gârboiu demisec (325 ml)
1 Apă plată / minerală
———————————————————————————————————————-
Prânz
8 martie | recital de pian
Gustare rece
Salată Printemps
Mix de valeriană şi ruccola, aromate cu busuioc şi ulei de măsline, piept de pui sote, scalii de parmesan şi dressing Caesar
Main Course
File de şalău învelit în praz cu sos de lime şi mărar
Cartofi şi morcovi sote
Sau
Cotlet de porc la grătar
Cartofi ţărăneşti şi ciuperci sote
Desert
Prăjitură Wild Berry cu mascarpone şi fructe de pădure
Pachet bar
Cocktail Bellini cu şampanie / Margarita cu tequila (la primire)
Vin Alb/Roşu Crama Gârboiu demisec (150 ml)
1 Apă plată / minerală
Rezervări la:
T: 0232.20.50.08, 0232.20.52.78, 0232.20.50.13
E. panoramic@hotelunirea.ro, comercial@hotelunirea.ro