37 de ani de Lauryn Hill

Cantareata si actrita Lauryn Hill implineste astazi 37 de ani. Pe ea o cunoasteti, cel mai probabil, din trupa Fugees (in care a activat alaturi de Wyclef Jean si Pras Michel). Cei trei au lansat doua albume, “Blunted on Reality” (1994) si “The Score” (1996), ambele avand piese de succes ca “Nappy Heads”, “Fu-Gee-La”, “Killing Me Softly” sau “Ready or Not”.

Desi trupa s-a destramat in 1997, s-a reunit in 2003, au sutinut un turneu european in anul 2005 si au lansat doua noi piese (“Take It Easy” si “Foxy”) ce anuntau un nou album. Din pacate, neintelegerile dintre membrii trupei au dus, din nou, la separarea drumurilor celor trei.

Lauryn Hill a avut, insa, si o cariera solo, lansand in anul 1998 albumul “The Miseducation of Lauryn Hill”, de pe care mentionam single-ul “Doo Wop (That Thing)”. Albumul a debutat pe primul loc in topul Billboard 200 (cu vanzari in numar de 422.624 in prima saptamana de la lansare).

Noi ii spunem “La multi ani!” cantaretei si asteptam cel de-al doilea album solo, care se pare ca este in lucru. Pentru voi, astazi, avem “Fu-Gee-La”. 

Search

septembrie, 2024