Peștișorul Nemo și prietenii săi te invită la Felicia

Expoziție de animale de companie

În perioada 31 mai – 10 iunie, cățeluși, pisicuțe, porcușori de Guineea, iepurași, chinchile și alte animăluțe îi invită pe clienți la Felicia pentru a vizita expoziția de animale de companie, aducându-le zâmbetul pe buze și amintindu-le de copilărie.

Expoziția de animale de companie face parte din campania organizată cu ocazia zilei copilului și intitulată „Peștișorul Nemo și prietenii săi te invită la Felicia”. În cadrul campaniei, clienții vor avea parte de multe surprize cu iz de copilărie.

Petrece alături de Nemo și prietenii săi

Pe 8 iunie, începând cu ora 16:00, la centrul CROMATIC , va avea loc petrecerea lui Nemo pentru toți copiii iubitori de animale. Vor anima atmosfera chiar Tom și Jerry, cele mai iubite personaje de desene animate. Aceștia vor dansa alături de copii, vor organiza concursuri cu premii și îi vor învăța să se joace cu uriașul peștișor Nemo, atracția petrecerii.

Joacă-te alături de Felicia și câștigă premii

Tot în perioada 31 mai – 10 iunie, dacă primești unul dintre materialele de promovare a campaniei organizate de Centrul Comercial Felicia, ești invitat să rezolvi jocul de pe verso și să vii la centrul CROMATIC pentru a primi in un cadou care să te transforme instant în copil.

Search

septembrie, 2024