35 de ani de Kanye West + videoclip nou!

Calendarul de astazi ne arata ca-l aniversam pe rapperul american Kanye West. Polivalentul artist, ne arata ca nu se descurca bine doar in rime, ci este, de asemenea, producator muzical, regizor si designer vestimentar.

Defapt, cariera sa a inceput ca producator, avand instrumentale pe albumele unor artisti ca Jay-Z, Alicia Keys, Ludacris sau Janet Jackson. In 2004 a lansat albumul de debut, „The College Dropout„, urmat de „Late Registration” un an mai tarziu, „Graduation” in 2007, „808s & Heartbreak” in 2008 si „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” in 2010. Anul trecut a lansat albumul „Watch the Throne„, alaturi de bunul sau prieten si totodata mentor, Jay-Z.

A lansat, de-a lungul carierei, single-uri ca „Stronger„, „Gold Digger„, „Heartless” sau „Love Lockdown„. Are propiul label de muzica, GOOD Music, iar in acest an urmeaza a fi lansat un material cu toti artistii din gasca (John Legend, Common, Kid Cudi, Mos Def, Pusha T si altii).

De pe acest album face parte si videoclipul pe care astazi il vizionam la piesa „Mercy„. Ii uram lui Kanye un calduros „La multi ani!”, sa faca muzica cel putin la fel de buna in continuare si sa aiba grija de iubita lui, Kim Kardashian.

Search

septembrie, 2024